Κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του έχει ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε τον Βασίλη Τοροσίδη να γυμνάζεται κανονικά σε όλη τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης η οποία ήταν και η πρώτη της Εθνικής ομάδας στην Πολωνία.

Τα πάντα δούλεψαν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας. Ο «Τόρο» δεν γυμνάστηκε την χθεσινή ημέρα επί ελληνικού εδάφους με στόχο να μπορέσει να αρχίσει να γυμνάζεται κανονικά από σήμερα.

Ο Φερνάντο Σάντος έτσι μπορεί να υπολογίζει και στον Τοροσίδη για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Πολωνία στο πρώτο της παιχνίδι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Έδειξε 11άδα ο Σάντος
Τις πρώτες του σκέψεις για την 11άδα που θα παρατάξει κόντρα στην Πολωνία έδειξε στη σημερινή προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τοποθέτησε τον Χαλκιά κάτω από την εστία, στην άμυνα τους: Τοροσίδη και Χολέβας στα άκρα, και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο.

Στη μεσαία γραμμή ήταν οι: Κατσουράνης, Μανιάτης και Καραγκούνης. Στα άκρα οι: Σαμαράς και Νίνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκέκας.

Πηγή: sport-fm.gr