Αν και δεν θεωρεί πως η εθνική ομάδα της Ολλανδίας έχει κάνει την κατάλληλη προετοιμασία εν όψει του Euro, ο Άριεν Ρόμπεν υποστήριξε πως έχει έρθει πλέον η ώρα για τους «οράνιε» ώστε να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους με έναν τίτλο!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου έχει υψηλές βλέψεις για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, χωρίς όμως να αποκρύψει το γεγονός πως: «δεν έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για το Euro. Πριν από δύο χρόνια, στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής ήμασταν είχαμε κάνει περισσότερη και καλύτερη δουλειά».

Η Ολλανδία είναι ένα από τα δυνατά «χαρτιά» της καλοκαιρινής διοργάνωσης, κάτι που φαίνεται ότι ασπάζεται ο Ρόμπεν και μάλιστα θέτει στόχο την κορυφή της Ευρώπης!

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο πικ της καριέρας τους και στην ώριμη ηλικία των 27, 28 μέχρι και 29 ετών και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων μας με έναν τίτλο»!

Πηγή: sport-fm.gr