Είτε ταξιδεύετε, είτε κινείστε καθημερινά μέσα στην πόλη, χρειάζεστε άνεση. Κανείς δεν θέλει μετά από 100 χλμ. να μετανιώσει που αποφάσισε να μετακινηθεί με μοτοσυκλέτα. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν οικονομικές λύσεις που μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε πολύ πιο άνετα και το 2wo.gr σας παρουσιάζει πέντε από αυτές.

Ζελατίνα

Υπάρχουν για όλα τα δίκυκλα και προστατεύουν από τον αέρα, τη βροχή και τα έντομα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά σε σχέδια, χρώματα και τιμές. Η τοποθέτηση της είναι πολύ εύκολη. Πολύ χρήσιμη, ειδικά σε ταξίδια και σε naked μοτοσυκλέτες που δεν προσφέρουν καμία προστασία.

Καβαλέτα τιμονιού

Η ενδεδειγμένη λύση για να βελτιώσει κάποιος τη θέση οδήγησης της μοτοσυκλέτας του. Δεν είναι και τόσο ευχάριστο να πονάνε οι καρποί και η πλάτη όσο οδηγείτε. Τα καβαλέτα προσφέρονται σε διαφορετικές διαστάσεις και είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθούν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε μια χαλαρή και πιο όρθια θέση οδήγησης.

Τιμόνι

Ένα πιο φαρδύ τιμόνι που έρχεται με «κλειστές» γωνίες διευκολύνει τους ελιγμούς και κάνουν πιο άνετη την θέση οδήγησης.

Cruise control

Η μοτοσυκλέτα σας δεν διαθέτει εργοστασιακό cruise control; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να είστε χαλαροί όσο οδηγείτε και να μην κουράζετε τον δεξί σας καρπό, τοποθετώντας ένα μηχανικό cruise control που κοστίζει περίπου 100 ευρώ, ή ένα πλαστικό κλιπ με 10 ευρώ.

Gel σέλας

Από την ημέρα που παρουσιάσαμε τα προϊόντα της saddlemen έχουμε δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα. Τα gel τοποθετούνται πάνω στην σέλα της μοτοσυκλέτας και παρ’ ότι δεν τους φαίνεται την κάνουν πολύ πιο άνετη.