Το σημερινό επεισόδιο του Survivor θα περιέχει μπόλικες εντάσεις, στιγμές συγκίνησης και μια επική μονομαχία για το έπαθλο επικοινωνίας, αφού ο αγώνας θα γίνει προσωπική υπόθεση για όλους τους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τα spoiler.

Διάσημοι και Μαχητές θα μπουν στο στίβο μάχης με στόχο να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα και μάλιστα σε μια ιδιαίτερη στιγμή, που χρειάζονται και ψυχικό σθένος, πέρα από σωματικό, αφού το ριάλιτι μπαίνει στην τελική ευθεία.

Έτσι, ο αγώνας θα γίνει προσωπική υπόθεση, μόνο που ορισμένοι φέρεται πως θα κινηθούν διαφορετικά, δηλαδή θα σκεφτούν ότι η απουσία επικοινωνίας με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να «λυγίσει» μερικούς δύσκολους αντιπάλους…

Τα spoiler λοιπόν, αναφέρουν ότι οι Μαχητές μπορεί να κερδίσουν σήμερα, ενώ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα παρακολουθήσουμε μια άγρια κόντρα ανάμεσα στον Χριστόφορο και τον Σταμάτη.

Ο Χριστόφορος θα αστειευτεί με την αστοχία του Σταμάτη και ο δεύτερος θα υπονοήσει ότι ο πρώτος κάθεται επίτηδες στον πάγκο.

Η ένταση αναμένεται να φτάσει στα ύψη σήμερα, με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από τον Άγιο Δομίνικο να αναφέρουν ότι θα σήμερα θα επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά πως το Survivor είναι το ριάλιτι των ανατροπών…