Νέα αστυνομική σειρά φαίνεται να «ψήνει» ο Alpha προκειμένου να τη ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης την ερχόμενη σεζόν. Ο λόγος για την παραγωγή «Διάφανη Αγάπη» η οποία αναμένεται να είναι βασισμένη ιταλική στην σειρά «La Porta Rossa» (Κόκκινη Πόρτα).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» του ΣΚΑΪ και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου, ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς «Διάφανη Αγάπη» θα είναι ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης ο οποίος τη φετινή σεζόν ήταν ο «Μάρκος» στη «Μάγισσα» του Ant1.

Δίπλα στον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, αναμένεται να βρεθεί και ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος μετά το τέλος της συμμετοχής του στον «Σασμό», δέχθηκε πρόταση για την νέα αστυνομική σειρά με μεταφυσικά στοιχεία.

Μέχρι στιγμής ο ηθοποιός, δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση καθώς το κατά πόσο είναι εφικτό να συμμετάσχει στην νέα σειρά του Alpha θα εξαρτηθεί από τις θεατρικές υποχρεώσεις που θα έχει τη σεζόν 2024 – 2025.

Η υπόθεση της σειράς

Στην ιταλική «Κόκκινη Πόρτα», πρωταγωνιστής είναι ένας αστυνομικός ο οποίος καλείται να λύσει το μυστήριο μιας δολοφονίας, της σημαντικότερης υπόθεσης της καριέρας του.

Αυτή η δολοφονία είναι η δική του.

Ο ίδιος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης όμως δεν πέρασε την «κόκκινη πόρτα» η οποία θα τον οδηγούσε στον άλλο κόσμο και επέλεξε να μείνει εδώ προκειμένου να βρει ποιος τον σκότωσε αλλά και να σώσει την σύζυγό του η οποία ενδέχεται να πέσει θύμα του ίδιου δολοφόνου.

Πώς θα καταφέρει να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του και να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του; Με την βοήθεια ενός κοριτσιού το οποίο είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει.