Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star ξεκίνησε και οι παίκτες μπήκαν την Τρίτη (4/7) ξανά στον στίβο μάχης διεκδικώντας την ασυλία. Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός στην αρχή του αγωνίσματος, αυτή την εβδομάδα θα αναδειχθούν συνολικά τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από τις δύο ψηφοφορίες (Τρίτη και Τετάρτη), ενώ την Πέμπτη και την Κυριακή θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης. Ο Ημιτελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί live από το Γαλάτσι το βράδυ της Δευτέρας 10/7, ενώ ο μεγάλος Τελικός την Τρίτη 11/7.

Η τελική πεντάδα του reality επιβίωσης μπήκε δυναμικά στον στίβο μάχης, διεκδικώντας το τοτέμ της πρώτης ασυλίας. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκείνος που κατέκτησε την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης μετά από τον 1-1 αγώνα με τη Στέλλα Ανδρεάδου – με τους υπόλοιπους παίκτες να περνούν σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Αποκάλυψη-βόμβα από τον Σάκη Κατσούλη – «Έλεγα στη Μαριαλένα να αποχωρήσουμε, δεν άντεχα άλλο»

Ο ίδιος προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση-βόμβα στο Συμβούλιο του Νησιού. Ο νικητής του reality επιβίωσης του 2021 παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού είχε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω ψυχολογικής πίεσης.

«Λίγο πριν τον δεύτερο μήνα θυμάμαι ότι για πρώτη φορά είπα στη Μαριαλένα να φύγουμε. Δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήμουν σίγουρα ο εαυτός μου. Μου το έλεγε συνέχεια η Μαριαλένα, ότι έχει χαθεί ο Σάκης που ήξερε», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Ξέρω από πείνα, μου αρέσει και η επιβίωση αλλά το πρώτο διάστημα δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα να ξαναμπώ στο Survivor, το πρώτο τρόπαιο σου δίνει μία επιβεβαίωση. Θέλει μεγάλο θάρρος να ξανασυμμετάσχεις, όλο αυτό που έχτισες μπορεί να καταρρεύσει», επισήμανε ο νικητής του 2021.

«Πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ένα πυροτέχνημα αλλά ότι έχεις κάποιες βάσεις για να καταλήξεις εκεί. Το αγωνιστικό κομμάτι ήταν το μεγαλύτερό μου άγχος. Με κράτησαν τα λόγια της Μαριαλένας και ένας κρυφός εγωισμός μέσα μου. Ενώ έλεγα ότι θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο. Δεν ήθελα να απογοητεύσω την οικογένειά μου, τους δικούς μου ανθρώπους και τον κόσμο που από το υστέρημά του με στήριξε. Γι’ αυτό σφίγγεις τα δόντια και συνεχίζεις», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Σάκης Κατσούλης.

Ακολούθησε η ψηφοφορία των παικτών, εκεί όπου ο Νίκος Μπάρτζης ψηφίστηκε ομόφωνα και είναι ο πρώτος υποψήφιος που προέκυψε: «Θέλουν να με διώξουν πολύ τα παιδιά και δεν τους κάνω το χατίρι. Όχι, δεν θα φύγω», είπε γελώντας ο Νίκος Μπάρτζης, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ την υποψηφιότητά του και πρόσθεσε: «Τώρα, ό,τι και να σου πω… Αύριο είναι το θέμα τι θα γίνει».

Ένταση στον πάγκο για το ζευγάρι του νησιού – «Κινδυνεύω να φύγω. Μου λες αρλούμπες»

Από τη στιγμή που το παιχνίδι στο Survivor All Star έχει γίνει ατομικό, οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες είναι αρκετά συχνοί και έντονοι.

Όλοι προσπαθούν να κερδίσουν την ατομική ασυλία για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι και να έρθουν στον ημιτελικό και τον τελικό στο Γαλάτσι.

Η Μαριαλένα τα έβαλε με τον Κατσούλη μετά τον αγώνα τους, αφού ο φόβος της είναι ότι κινδυνεύει να χάσει και εκείνος την αγνοεί.

«Κινδυνεύω να φύγω, το καταλαβαίνεις; Όχι, δεν είμαι πιεσμένη μια χαρά είμαι. Κάνεις σαν τρελός αυτή τη στιγμή. Μου λες αρλούμπες! Μια χαρά ήρεμη είμαι. Δεν σε κατηγορώ! Από το ματσάρισμα πριν σου λέω. Σου είπα άλλαξε βολή, δεν πάει. Έχεις κλειδώσει και μου λες ότι δεν φταίει αυτό. Έχεις κλειδώσει και έξι μήνες ενώ μου μιλάς τώρα ήσουν μούγκα. Δηλαδή όταν χάνω τον πόντο να μην σου μιλάω; Το παίρνεις μέσα σου», είπε εκνευρισμένη η Μαριαλένα.

Ο Σάκης προσπαθούσε να την καταλάβει και απόρησε κατά πόσο δικαιούται να είναι στεναχωρημένος μετά από κάποια ήττα του ή όχι.

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη Μαριαλένα – «Πώς να ηρεμήσω ρε Σάκη;»

Η παίκτρια δυσκολεύτηκε πολύ με τον στόχο στον συγκεκριμένο αγώνα, τα παράτησε και ο εκνευρισμός της συνεχίστηκε με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

«Εάν βάλω δύναμη, πάει δυνατά. Εάν δεν βάλω, πάει εκεί πέρα. Εγώ πού να φτάσω εκεί; Εάν βάλω δύναμη, θα πάει πίσω! Είναι δυνατόν;», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον σύντροφό της εμφανώς εκνευρισμένη.

«Πώς να ηρεμήσω, ρε Σάκη; Ρίχνω έτσι, δεν φτάνει. Ρίχνω έτσι, πάει δυνατά. Πώς να ρίξω για να το πετύχω; Άσε με!», παραπονέθηκε η 28χρονη Survivor όταν ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στον επόμενο αγώνα της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ξέσπασε σε κλάματα όταν δυσκολεύτηκε ξανά στο σημείο του στόχου, με αποτέλεσμα μάλιστα να τα παρατήσει.