Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε την Πέμπτη (22/6) η Μαρίνα Σάττι. Η νεαρή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη γνωριμία της μητέρας της που γεννήθηκε στην Κρήτη με τον πατέρα της που κατάγεται από το Σουδάν αλλά και για την αδελφή της, η οποία ζει εκεί και την οποία γνώρισε για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν 7 χρονών.

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου» είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι και συνέχισε την ιστορία της:

«Μεγαλώνοντας και κοιτάζοντας πρόσφατα φωτογραφίες, είδα κάποιες εικόνες που δικαιολογούν πολλά πράγματα στη συνέχεια της ζωής μου. Όπως οι εικόνες από το Σουδάν, με την οικογένεια, με τις θείες, μία μίξη πολύ έντονη. Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από όσο δέχτηκαν εκείνον στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ας πούμε πως εκεί ερχόμαστε από μια χώρα που είμαστε κάπως πιο μπροστά σε κάποια πράγματα. Επίσης, ήταν η οικογένεια «του άντρα στο Σουδάν». Η γιαγιά μου και η θεία μου είχαν δυο χαρακιές στο μάγουλο, κάτι που το κάνουν στις φυλές εκεί για να δείχνουν από που είναι και που ανήκουν» επισήμανε.

Η νεαρή ερμηνεύτρια αποκάλυψε και τη γνωριμία της με την 15χρονη τώρα αδελφή της καθώς ο πατέρας της έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια.

«Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου που είναι δεκαπέντε χρονών συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήταν 7, 8 χρονών. Είναι μικρούλα και δεν έχει άλλα αδέλφια από τους γονείς της. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, χορεύει, τραγουδάει, μιλάει πολλές γλώσσες. Ήθελε πάρα πολύ να μας βλέπει, μας έπαιρνε τηλέφωνο η μαμά της και μας έλεγε πως λέει συνέχεια στο σχολείο η μικρή πως έχει δυο αδέλφια και θέλει να σας δει. “Απλώς είναι στην Ελλάδα” έλεγε στους συμμαθητές της. Έχει φωτογραφίες μας στο σπίτι και λέει πως “αυτοί, είναι η αδελφή και ο αδελφός μου”» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.