Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε μια εξομολόγηση εκ βαθέων στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» την Πέμπτη (22/6) και συγκλόνισε. Με αφορμή το θέμα των γεννήσεων σε προηγούμενες δεκαετίες, τα παιδιά που «χάθηκαν» μέσα στα μαιευτήρια και τις παράνομες υιοθεσίες, ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια προχώρησε σε μια αποκάλυψη που είχε να κάνει με τη δική του οικογένεια σοκάροντας όλους στο πάνελ.

Φανέρωσε, λοιπόν, στον αέρα ότι μία από τις εγκυμοσύνες της μητέρας του είχε άσχημο τέλος, καθώς μετά τη γέννα, οι γιατροί είπαν στους γονείς του ότι ο αδερφός του γεννήθηκε νεκρός, αλλά δεν τους τον έδειξαν ποτέ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος του θύμισε ότι μια τέτοια ιστορία είχαν κάνει στο «Επιτέλους μαζί» όπου συνεργάζονταν οι δυο τους, με μια κοπέλα στην Καλαμάτα όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, η οποία έμεινε έγκυος από τον γιο του αφεντικού της που την πίεζε ή να κάνει έκτρωση ή να το δώσει για υιοθεσία. Αυτή το κράτησε και ανέλαβε η εκπομπή και το «ξεγεννήσαμε» στη Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν». «Της είπα θα την ξεγεννήσω άμα της σπάσουν τα νερά εγώ. Και πραγματικά το έκανα γιατί δεν είχε άλλη λύση».

«Το θυμάμαι. Ναι, τότε η εκπομπή έδινε λύσεις και βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο άσχετα με το τι ακουγόταν και γραφόταν» επιβεβαίωσε την ιστορία ο Γρηγόρης Γκουντάρας και στην παρέμβαση της Κατερίνα Καινούργιου «μου έχει πει η γιαγιά μου όταν υπήρχαν και πολλά παιδιά που… χάνονταν στα μαιευτήρια. Υπήρχαν πολλές φτωχές οικογένειες και έπαιρναν τα παιδιά και τα έδιναν σε πλούσιες αι ευκατάστατες» ακολούθησε η εξομολόγησή του:

«Έχει συμβεί στην οικογένειά μου αυτό. Ήμασταν μια φτωχή οικογένεια και ήμουν εγώ και ο αδελφός μου ο μεγάλος, όταν γεννήθηκε ένα ακόμα τρίτο παιδί. Δεν το είδαν ποτέ οι γονείς μου», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και έβαλε τα κλάματα.

«Α, έχεις κι άλλο αδελφάκι;» ρώτησε με έκδηλη την έκπληξή της η Κατερίνα Καινούργιου και εκείνος της απάντησε: «Δεν ξέρω… Δεν ξέρει κανείς. Δεν τους το έδειξε ποτέ κανείς. Είπαν στους γονείς μου ότι πέθανε στη γέννα. Και γι’ αυτό μετά από επτά χρόνια οι γονείς μου έκαναν τον τρίτο μου αδελφό. Φοβερό», συμπλήρωσε συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Άρα μπορεί να έχεις κάπου έναν αδελφό» επισήμανε η παρουσιάστρια.

«Το είχε καημό η μαμά μου. Ναι» προσπαθούσε με λυγμούς να αρθρώσει τις λέξεις ο Γρηγόρης Γκουντάρας.