Η Όλγα είναι χαμηλών τόνων και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο First Dates. To ραντεβού της που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/6) στο Star Channel με παρουσιάστρια την Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ο Αργύρης, ο οποίος έκανε τα πάντα για να την κάνει να νιώσει άνετα και τα κατάφερε.

Η 21χρονη κατάφερε να τον βάλει στην καρδιά της κάτι όμως που δε συνέβη και με τον 28χρονο. Εκείνη 21χρονών και 1,85 έπεσε πολύ ψηλή στον Κρητικό από το Λασίθι και δεν φάνηκε πως υπήρξε χημεία μεταξύ τους.

Παρότι εκείνη δήλωσε ανοιχτή για δεύτερο ραντεβού ο 28χρονος το ξέκοψε με συνοπτικές διαδικασίες και της ευχήθηκε με το καλό να βρει κάποιον άλλον.

Όταν, λοιπόν, βρέθηκαν απέναντι από την κάμερα του ριάλιτι της αγάπης προκειμένου να πουν τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από το ραντεβού και βεβαίως να εκφράσουν την διάθεση για ένα πιθανό νέο ραντεβού η μελαχρινή διαγωνιζόμενη εξομολογήθηκε. «Μου άρεσε ο Αργύρης που ήταν αληθινός. Δεν φαινόταν να είναι ψεύτικος με αυτά που έλεγε».

«Εντάξει. Εγώ σε θέμα ραντεβού, ας πούμε, κάτι στο ερωτικό δεν θα έβγαινα για φαγητό, ας πούμε. Για καφέ όμως, πάντα ανθρώπινο, θα έβγαινα δεύτερο ραντεβού. Για ένα καφέ θα έβγαινα ξανά με την Όλγα, αλλά όχι κάτι ερωτικό. Αυτό. Δεν υπάρχει, όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει κάτι από την πρώτη στιγμή και νομίζω ότι το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που το είπα. Το κατάλαβα αμέσως. Αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης για να φύγει, άρον άρον, από το πλάνο και το πλατό των δηλώσεων.

Η Όλγα ακούγοντας αυτά τα λόγια από το στόμα του απογοητεύτηκε και στεναχωρήθηκε μιας και ήθελε να τον δει ξανά.

Όταν εκείνος αποχώρησε εκείνη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, όταν τη ρώτησαν τι σημαίνει για εκείνη «αγάπη».

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Δε θα πω κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο που θα πω είναι ότι η αγάπη είναι να έχεις έναν άνθρωπο που να σε αγαπάει πραγματικά και να σε σκέφτεται. Όταν δεν το έχεις όμως αυτό και το χάνεις είναι άσχημο συναίσθημα», είπε η Όλγα με λυγμούς.