Το αουτσάιντερ του «Dancing with the Stars» Έρρικα Πρεζεράκου κατόρθωσε να βγάλει εκτός τελικού ακόμη και την Ευγενία Μανωλίδου και την Κυριακή μπορεί και να στεφθεί νικήτρια. Αντίπαλος της, η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Είτε κερδίσει είτε χάσει, η Έρρικα Πρεζεράκου φαίνεται πως είναι η μεγάλη νικήτρια στις καρδιές των τηλεθεατών, κάτι που ώθησε τους υπευθύνους του καναλιού του Αμαρουσίου, να της κάνουν πρόταση για την εκπομπή μαγειρικής «Top Chef».

Συγκεκριμένα, μετά τη μεταγραφή της Ευγενίας Μανωλίδου στο Mega και την ανάληψη εκπομπής μαγειρικής «Master Chef», όπου θα κρίνει τα μαγειρέματα του κοινού, ο Antenna απαντά με ένα ανάλογο concept. To κανάλι του Αμαρουσίου αγόρασε τα δικαιώματα του real life προγράμματος του BBC με τίτλο, TOP CHEF.

Πρόκειται για ένα εβδομαδιαίο show που θα έχει πολλά στοιχεία ριάλιτι καθώς θα απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ που θα δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο γυαλί. Για την παρουσίαση του εν λόγω εγχειρήματος που προορίζεται για την prime time ζώνη του καναλιού, ακούγεται το όνομα της Έρρικας Πρεζεράκου που ήταν η έκπληξη του Dancing with the stars.