Στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Αθήνας, ο Τριαντάφυλλος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο ρόλο που παίζει το ντύσιμο μιας γυναίκας για εκείνον και στάθηκε και στις ενδυματολογικές επιλογές των συντρόφων του.

«Παίζει πολύ ρόλο το ντύσιμο σε μια γυναίκα, εννοείται. Εμένα μ’ αρέσει το σικάτο στυλ. Δεν μου αρέσουν πολύ τα κοντά, τα τέτοια. Να υπάρχει αυτό το… κάτι», είπε ο διάσημος τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ερωτήθηκε για το αν έχει χωρίσει ποτέ με γυναίκα εξαιτίας της εμφάνισής τους και του τρόπου που ντύνονταν. «Όχι, γιατί ήξεραν τι μου άρεσε, οπότε ντύνονταν ανάλογα. Μετά τους χωρισμούς, ντύνονταν κανονικότατα, όπως ήθελαν», απάντησε εκείνος.

Επιπλέον, υποστήριξε πως υπήρξε περίπτωση όπου έκανε… παρέμβαση σε σύντροφό του για τις ενδυματολογικές επιλογές της. «Ναι, κάποια στιγμή είχα κάνει παρατήρηση, γιατί όντως φορούσε κάτι πολύ κοντά, που εμένα δεν μου άρεσαν γενικά. Ένιωθα άβολα όταν μας κοιτούσαν. Γι’ αυτό, επειδή ένιωθα άβολα εγώ. Ήταν πολύ ωραία βέβαια, αλλά οκ, ως εκεί», τόνισε συγκεκριμένα.