Λίγες ώρες πριν γραφτεί το φινάλε της πρώτης σεζόν του «Κάνε ότι κοιμάσαι», οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της σειράς παρακολούθησαν μαζί με δημοσιογράφους το τελευταίο διπλό επεισόδιο σε μια αποκλειστική προβολή. Όλοι μαζί απόλαυσαν το γεμάτο αίμα και ένταση τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς στο θερινό σινεμά Αμαρρυλίς στην Αγία Παρασκευή.

Η νεαρή «Ζωή» της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», η ηθοποιός Βίκυ Μαϊδάνογλου μίλησε στο Newsbeast και παραδέχθηκε πως δεν ξέρει πού θα καταλήξει ο χαρακτήρας που υποδύεται, στη δεύτερη σεζόν η οποία θα βγει στον «αέρα» τον Σεπτέμβριο.

«Η Ζωή είναι ένα παιδί που δεν ανοίγεται καθόλου, δεν πιστεύει στον εαυτό της, δεν έχει φίλους, δεν έχει κοινωνικό περίγυρο. Ενθουσιάζεται εύκολα, ειδικά στο ερωτικό κομμάτι και πέφτει σε λάθη. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει αυτό. Αυτή είναι η Ζωή. Δεν ξέρω πού θα καταλήξει στην επόμενη σεζόν…» ανέφερε η Βίκυ Μαϊδάνογλου.

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η «Ζωή» εξελίχθηκε και μέσα από την πλοκή της ιστορίας φάνηκαν πολλά και διαφορετικά στοιχεία του χαρακτήρα της και η ηθοποιός σχολιάζει με χιούμορ πως: «Στην αρχή νευρίαζα πολύ τον κόσμο. Δεν με θεωρώ τόσο σπαστικιά. Εντάξει ήμουν λίγο στριμμένη…».

«Η σειρά πιάνει πολλά κοινωνικά θέματα»

Βίκυ Μαϊδάνογλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Νικολετα Κοτσαηλίδου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Λευτέρης Πολυχρόνης, Έμιλυ Κολιανδρή, Στέργιος Αντουλάς, Ναταλία Τσαλίκη

Η σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» άγγιξε πολλά κοινωνικά θέματα όπως τη «διαφθορά που επικρατεί στην κοινωνία και στην Αστυνομία» τονίζει η Βίκυ Μαϊδάνογλου και επισημαίνει πως: «Οι περισσότεροι μένουν στο κομμάτι των εφήβων και στο πώς εκείνοι μπλέκουν, ειδικά όταν δεν υπάρχουν όρια σε σχέση με την οικογένεια και σε σχέση με τον ίδιο τους τον εαυτό. Οι έφηβοι θέλουν να υπερβούν αυτά τα όρια και είναι πολύ λογικό. Θέλουν να φύγουν έξω από αυτά που του δίνονται και να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους. Απλώς εκεί υπάρχουν οι κίνδυνοι για τους οποίους πρέπει να είναι προϊδεασμένοι. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την συζήτηση. Θεωρώ με το να είσαι πολύ αυστηρός και να λες “όχι” και “μη” συνέχεια σε ένα παιδί δεν βοηθάει. Τουλάχιστον εγώ όταν τα άκουγα δεν τα… άκουγα. Δεν ήμουν εύκολο παιδί. Το αντίθετο. Ήμουν πολύ δύσκολο παιδί, αντιδραστικό. Ακόμα είμαι. Έκανα όμως πάντα αυτό που ταίριαζε σε μένα. Δεν έμπαινα στα καλούπια που προσπαθούσαν να με βάλουν οι γονείς μου. Τους άκουγα όμως παράλληλα».

Τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια

Η Βίκυ Μαϊδάνογλου, προς το παρόν απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές μέχρι να μπει πάλι στο στούντιο και να ξεκινήσει γυρίσματα στα μέσα Ιουνίου για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» όπου θα συνεχίζει να υποδύεται τη «Ζωή».

Εκτός όμως από την συμμετοχή της στην σειρά της ΕΡΤ θα βρίσκεται και στην καινούργια μίνι σειρά του Mega «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου.