Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Η Αμαλία είναι αποφασισμένη να μάθει αν η Βάσω είναι όντως η βιολογική της μητέρα. Η θηλιά στο λαιμό του Θανάση έχει σφίξει πάρα πολύ. Μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει πάνω στη απελπισία του; Απ’ την άλλη η Μιράντα, ο Ντίνος και η Ειρήνη καταφτάνουν στην Πάτρα ανυποψίαστοι γι’ αυτό θα που θα αντικρύσουν εκεί. Στον Παράδεισο το κλίμα είναι βαρύ, όσο η Γεωργία κάνει την τελευταία πρόβα για το νυφικό της, πριν τη μεγάλη μέρα.

Η μόνη που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει την δυστυχία της, είναι η ίδια της η μάνα. Η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην τα παρατήσει και να αποδείξει στον Μεμά ότι του αξίζει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Η Αμαλία είναι αποφασισμένη να μάθει αν η Βάσω είναι όντως η βιολογική της μητέρα. Μετά την συνάντησή τους όμως είναι πιο προβληματισμένη από ποτέ.

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών»;

Ο Αποστόλης ζητά από τον Χριστόφορο να καταθέσει εναντίον της Όλγας και του Σωτήρη. Ο Μεμάς μαθαίνει κάτι για τον Πάρη που τον συγκλονίζει και ο Πάρης απογοητεύει για ακόμη μια φορά τη Γεωργία, η οποία κάνει μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να αποφύγει τον γάμο της με τον Δημητράκη. Η περιπέτεια που πέρασαν οι γονείς της Μιράντα της δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια και η Όλγα έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη που έχει όλο και πιο παράλογες απαιτήσεις. Τι είναι αυτό που θα ζητήσει ο Αποστόλης από τον Χριστόφορο; Ποιος θα τρομοκρατήσει τη Βικτώρια; Τι είναι αυτό που θα συνταράξει την Αμαλία; Και ποιος είναι αυτός που θα πατήσει τη σκανδάλη;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: