Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν, για μια ακόμα φορά, ο Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη το βράδυ του Σαββάτου στο νέο live που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι κλήθηκε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Είμαι ακόμα παιδί» του Διονύση Σχοινά και του γιου του, Δημήτρη.

Έτσι, αμέσως μετά την κεφάτη σκηνική τους παρουσία, ο Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε τον Φοίβο Παπαδάκη και την Χριστίνα Μαραγκόζη στην κριτική επιτροπή του J2US. Όπως ήταν λογικό, δε, η Καίτη Γαρμπή είχε τον πρώτο λόγο για το… οικογενειακό της αυτό τραγούδι. «Έχω να πω για το τραγούδι αυτά μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα ότι ο Δημήτρης, όταν τραγούδησε αυτό το τραγούδι του Βασίλη Δήμα στη μουσική και τους στίχους, ήταν επτά χρονών. Αυτό το τραγούδι δεν ήταν να γίνει ντουέτο. Απλά εκείνη την εποχή ο Διονύσης είχε μια δισκογραφική εταιρία μαζί με τον Γιώργο Αλκαίο και ήταν παρότρυνση του Γιώργου να το κάνουν ντουέτο. Έτσι βγήκε, λοιπόν, ο Διονύσης με τον πιτσιρίκο».

«Επίσης, θέλω να πω ότι ήταν ένα τραγούδι το οποίο έχει αντικαταστήσει το happy birthday και παντού ακούμε πια στα γενέθλια το «Δεν μεγαλώνω». Έτσι, έχει γίνει σήμα κατατεθέν. Και ακόμα κάτι που λέει ο Δημήτρης μέσα στο τραγούδι, «έλα βρε μπαμπά, πες το», αυτό το έβαλε ο Διονύσης από ένα τραγούδι του Βαγγέλη Γερμανού που τραγουδάει μαζί με την κόρη του. «Στην μπανιέρα δυο δυο» και λέει το κοριτσάκι, «έλα βρε μπαμπά». Αυτό λοιπόν από εκεί το πήρε ο Διονύσης» τόνισε, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ερμηνεύτρια και κριτής του J2US.