Το «Σπίτι απ’ την αρχή» το επιτυχημένο πρόγραμμα του Alpha, που «μεταμορφώνει» σπίτια και βοηθάει ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα ζωής απ’ την αρχή, επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011 στις 22:00.

Μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο το «Σπίτι απ’ την αρχή» επιστρέφει με νέα επεισόδια και αναλαμβάνει την πρόκληση να «μεταμορφώσει» κατεστραμμένα σπίτια οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα επισκευάσουν, σε υπέροχους χώρους διαβίωσης.

Αυτή την τόσο δύσκολη αλλά και ευαίσθητη αποστολή αναλαμβάνει να φέρει και φέτος σε πέρας η Σίσσυ Φειδά, ένας άνθρωπος που έχει γνώσεις και πείρα αλλά και πολλές ευαισθησίες για όλους εκείνους που αναζητούν μια ελπίδα.

Κοντά της ο Γιώργης Λαμπαθάκης και μια ομάδα ειδικών.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο, να φτιάξουν απ’ την αρχή ένα σπίτι έχοντας στη διάθεσή τους μόλις 72 ώρες!

Μετά από 3 ημέρες εντατικής δουλειάς, η ομάδα θα κάνει έκπληξη στην οικογένεια δείχνοντάς της το καινούριο της σπίτι.

Αλλά η συγκινητική αποκάλυψη θα είναι μόνο η αρχή, η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή της οικογένειας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρώτο κύκλο της εκπομπής «Σπίτι απ’ την αρχή» είδαμε πολλούς ανθρώπους να χαμογελούν και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Σε μια εποχή που η καθημερινότητα είναι πολύ σκληρή καθώς πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, η εκπομπή έρχεται να δώσει ένα χέρι βοηθείας, και με τον δεύτερο κύκλο της, και να προσφέρει ανακούφιση, χαρά και χαμόγελα.

Το «Σπίτι απ’ την αρχή», με τη Σίσσυ Φειδά, έρχεται στον Alpha για να μεταμορφώσει σπίτια ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα δίνοντάς τους χαρά, αλλά κυρίως βοηθώντας τους να κάνουν ένα ξεκίνημα ζωής απ’ την αρχή!

πηγή: toblogtonkirion