Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό και στον Γρηγόρη Μπάκα έκανε τις νέες του δηλώσεις ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με αφορμή τον τελικό του J2US και τις προετοιμασίες για τις τελευταίες του εμφανίσεις με την Ιλάειρα Ζήση.

«Σε κάποια live δεν είχαμε πάει πολύ καλά. Μια μέρα ήμασταν τελευταίοι στην κατάταξη, αλλά χάρη στην ψηφοφορία του κοινού περάσαμε στο επόμενο live. Ότι κι αν λέμε ο κόσμος είναι ο βασικός κριτής… Eίναι όμορφο να μάθει ο κόσμος πως δεν είμαστε δυο κακομαθημένα παιδιά που στη ζωή τα έχουν βρει όλα ρόδινα. Και χαίρομαι που ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το σόου μάς έδωσε την ευκαιρία να το δείξουμε αυτό και να δημιουργηθεί ένα fan club ανθρώπων που μας ακολουθούν» εξήγησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για το ποιους θα ήθελαν να δουν νικητές, εκτός από τους ίδιους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Αυτό που θα ήθελα δεν συνάδει με αυτόν που πιστεύω πως θα βγει. Θα ήθελα τη Ματίνα, είναι φίλη μας, την αγαπάμε, μακάρι. Αν ο κόσμος αξιολογήσει ποιος είναι εκείνος που έκανε τη μεγάλη πρόοδο, θα ήταν το κορίτσι μου. Αν ο κόσμος σκεφτεί ποιος είναι ο καλύτερος τραγουδιστής του σόου αυτός θα ήταν ο Λευτέρης».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε ότι στις 31 κλείνουν έναν χρόνο από τότε που ξεκίνησαν όλα με τη σύζυγό του, ευχαρίστησε τον Γιώργο Λιάγκα γιατί μέσα από την εκπομπή του ανακοινώθηκε η πρόταση γάμου, είναι το γούρι τους – όπως ανέφερε ο καλλιτεχνικός παραγωγός – και αποκάλυψε πως η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση του ζήτησε για δώρο «τίποτα που να φοριέται, που να έχει χρυσόσκονη, απλά θέλει να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί». Και εκείνος απάντησε πως θα κάνει τα πάντα για να της το προσφέρει και όσο για το ενδεχόμενο ενός παιδιού τόνισε «Η Ιλάειρα είναι πολύ ώριμη και πάντα μου λέει “όταν θα είναι η ώρα και θα είμαστε πάνω από το παιδί, όχι τώρα που τρέχουμε όλη την μέρα και θα είναι ένα παιδάκι μόνο του σπίτι και έχει δίκιο”».

Το πάνελ της εκπομπής αναρωτήθηκε πώς γίνεται ενώ είναι όλη την ημέρα μαζί να λένε πως δεν περνούν πολύ χρόνο οι δυο τους, ενώ όλη την ώρα που παιζόταν το βίντεο με τις δηλώσεις, η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα έκανε κάποιους μορφασμούς στην έκφρασή της που δεν έμειναν απαρατήρητοι από τον παρουσιαστή.

Αμέσως μετά την προβολή με το απόσπασμα των δηλώσεων του Μαυρίκιου, για την ακρίβεια ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το δικό του σχόλιο, παρατηρώντας την δημοσιογράφο της εκπομπής, Άρια Καλύβα.

«Μην κοιτάς με σιχαμάρα το lifestyle εσύ», ήταν το αυθόρμητο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα.

Και η Άρια Καλύβα του απάντησε: «Θα σου πω, το απολαμβάνω γιατί σε πολλές υποθέσεις, αντλούμε από τα πρόσωπα του lifestyle πολύ ωραίες ιστορίες για να γράφουμε και τις βρίσκουμε σε δικογραφίες. Δεν αναφέρομαι στον κύριο τον συγκεκριμένο».

«Α, γεια σου» συμφώνησε μαζί της ο Γιώργος Λιάγκας.