Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, όπως έκανε γνωστό χθες (11/10) ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, κατέθεσε αγωγή εναντίον του reality επιβίωσης με την οποία ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί στον Άγιο Δομίνικο και της λάθος ιατρικής διάγνωσης που, όπως ισχυρίζεται, έλαβε.

Η Acun Medya, απάντησε δημόσια στην αγωγή της Σοφίας Μαργαρίτη μέσω ανακοίνωσης τονίζοντας πως η παίκτρια «έλαβε τη δέσουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα».

Το πρωί της Τετάρτης (12/10), η Σοφία Μαργαρίτη, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Mega Καλημέρα απάντησε εκ νέου και διέψευσε την Acun Medya.

«Δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα. Η ανακοίνωση, για να χρησιμοποιήσω την ίδια λέξη, βρίθει γενικότητων. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται στο συμφωνητικό. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι: Ποιος γιατρός στον κόσμο επιτρέπει σε ασθενή με γύψο από τα δάχτυλα μέχρι το γόνατο να ταξιδέψει χωρίς να του κάνει αντιπηκτικές ή να του δώσει τουλάχιστον αντιθρομβωτικά;», αναρωτήθηκε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Το γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, για το οποίο με διαβεβαιώνουν εκ των υστέρων εδώ στην Ελλάδα, στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να πάω στο νοσοκομείο έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάστασή μου. Μπήκα στο παιχνίδι αρτιμελής και ξαφνικά σπάω το πόδι μου και ποια είναι η αντιμετώπιση; Θερμαντική κρέμα αρχικά, μασάζ και μετά παγοθεραπεία. Η ακτινογραφία έγινε 10 ημέρες μετά» είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μαργαρίτη.