Εκπλήξεις προανήγγειλε η Μαρία Τζομπανάκη για τον β’ κύκλο του Σασμού. Η τηλεοπτική Καλλιόπη θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις 19 Σεπτεμβρίου και μίλησε σήμερα στην πρεμιέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day.

«Κάπου διάβασα ότι “ξέρουμε τι θα συμβεί”. No, no, no» είπε στην κάμερα και διέψευσε όσα ακούγονται για την εξιλέωση της Καλλιόπης μέσα από την αυτοκτονία. «Δεν ισχύει αυτό» είπε. «Σα μάνα θα έπαιρνε, ασυζητητί, πάνω της ένα έγκλημα για τα παιδιά της» πρόσθεσε.

«Έχω λατρεία στον Ορφέα»

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε ακόμα μια φορά για την αγάπη που τρέφει στον γιο της, Ορφέα, που παντρεύτηκε το καλοκαίρι με την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά.

«Του έχω λατρεία, όλη η Ελλάδα το ξέρει, όχι μόνο για το ότι είναι παιδί μου. Είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωμένα ελκυστικός σαν συμπεριφορά, σαν χαρακτήρα. Με κάνει περήφανη, άσχετα από τη δουλειά. Κάτι που έχω έντονα είναι το αποτύπωμα που μπορούμε να αφήσουμε σαν άνθρωποι. Ο Ορφέας με έχει ησυχάσει γιατί ξέρω ότι θα αφήσει ένα αποτύπωμα πολύ σπουδαίο σε αυτή τη ζωή. Βλέπω πώς μεγαλώνει, και αυτός και η Γεωργία μας, το παιδί τους. Ο Αχιλλέας μας έχει καθαρά μάτια, ένα χαμόγελο που αστράφτει κι εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Με φωνάζει γιαγιά με ένα δικό του μουσικό τρόπο».