Ο χρόνος ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα για την κυκλοφορία της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3», καθώς τα γυρίσματα θα αρχίσουν στο τέλος του μήνα στην Ελλάδα και μάλιστα στην περιοχή της Ραφήνας, που είχε επισκεφθεί πρόσφατα και μάλιστα δύο φορές η Νία Βαρντάλος.

Σύμφωνα με το irafina.gr η Ελληνοκαναδή ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Νία Βαρντάλος βρέθηκε ήδη τουλάχιστον δύο φορές στη Ραφήνα, όπου μαζί με το κινηματογραφικό συνεργείο επέλεξαν τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας

Αυτά θα είναι κοντά στο «Τζιτζίκι» στην κεντρική πλαζ και εντός του λιμένα.

Φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη στη Ραφήνα

Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας έλαβε δύο αποφάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα που «προδίδουν» την έναρξη των κινηματογραφικών γυρισμάτων

Η πρώτη αφορά τον καθορισμό του οικονομικού ανταλλάγματος για την χρήση της χερσαίας ζώνης σε Ραφήνα αλλά και στην Αγία Μαρίνα με σκοπό τηλεοπτικά γυρίσματα, φωτογραφίσει και video clip, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 300 ευρώ την ώρα με ελάχιστο χρονικό διάστημα χρήσεις τις 3 ώρες.

Φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη στη Ραφήνα

Η δεύτερη αφορά την έγκριση ποσού για τον καθαρισμό τμήματος της κεντρικής πλαζ λόγω της ανάγκης κινηματογραφικών γυρισμάτων.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει για ακόμα μια φορά η ίδια η Βαρντάλος η οποία έχει κάνει γνωστό ότι το φιλμ θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μάικλ Κόνσταντιν ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021. Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είχε υποδυθεί τον «Γκας Πορτοκάλος», πατέρα της «Τούλας» (Βαρντάλος) στις δύο πρώτες ταινίες My Big Fat Greek Wedding (Γάμος αλά ελληνικά).