Οι Ράδιο Αρβύλα αρκετές φορές μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα προσπαθούν να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη. Από άτομα που έχουν χάσει τα κατοικίδια τους μέχρι άτομα που έχουν ανάγκη από αιμοπετάλια, στέλνουν μηνύματα στην εκπομπή ώστε να προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα το αίτημα τους και να βοηθηθούν.

Το ίδιο συνέβη και στο Ράδιο Αρβύλα το οποίο προβλήθηκε χθες, Τετάρτη (16/03) με ένα μήνυμα που έλαβαν ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, οι Ράδιο Αρβύλα έλαβαν ένα μήνυμα από μια ασθενή στο νοσοκομείο Γεννηματάς η οποία απηύθυνε έκκληση για αιμοπετάλια.

Το βράδυ της Πέμπτης (17/03) ο Αντώνης Κανάκης πήρε το λόγο και θέλησε να κάνει μια διευκρίνηση και μια ανακοίνωση. Αρχικά ο παρουσιαστής υπενθύμισε τη χθεσινή έκκληση για αιμοπετάλια και πρόσθεσε πως: «Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν ισχύει αυτό που είπαμε χθες. Η Ρεα είναι καλά» και στην συνέχεια φάνηκε απογοητευμένος με το «ό,τι να’ ναι» του διαδικτύου όπως το χαρακτήρισε.

«Από δω και πέρα θα βάλουμε φρένο σε όλα αυτά» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης καθώς όπως είπε εκείνοι θέλουν να βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν και κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία για να δημιουργήσουν κάτι άσχημο λέγοντας ψέμματα.

«Μεγάλη ήττα» το χαρακτήρισε ο Αντώνης Κανάκης.