Στο επεισόδιο της Πέμπτης (02/12) στο The Bachelor 2 η κάρτα έφτασε και τα κορίτσια περίμεναν πώς και πώς να ακούσουν το όνομά τους για το ατομικό ραντεβού. Συγκεκριμένα η κάρτα έγραφε: «Απόλαυσε την κάθε στιγμή, ζήσε μία ζωή γεμάτη εμπειρίες, αυτό μου είχες πει και θέλω αυτό να κάνουμε σήμερα μαζί».

Αυτά άκουσε η Γιώτα, η οποία θεώρησε ότι αναφερόταν σε εκείνη, όμως η τυχερή ήταν άλλη. Όταν αποκαλύφτηκε το όνομα της Αθηνάς New York, η Γιώτα απογοητεύτηκε και η αντίδρασή της ήταν επική.

Η Αθηνά NY ήταν λοιπόν η τυχερή που θα περνούσε περισσότερο χρόνο μαζί της ο Αλέξης Παππάς.

Ο Εργένης την πήγε στα μπουζούκια και το μοντέλο ξετρελάθηκε.

Με μουσική, χορό και κρασί κύλησε όμορφα το ραντεβού τους… με την Αθηνά NY να εξομολογείτε στον Αλέξη: «Είσαι υπέροχος, είσαι φανταστικός… Σ΄ευχαριστώ πολύ!».

Μάλιστα, η Αθηνά NY χόρεψε το αγαπημένο της ζεϊμπέκικο, το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Τι ήμουνα για σένανε, τι ήσουνα για μένανε» και ο Bachelor ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που είπε: «Δεν έχω δει γυναίκα να χορεύει καλύτερο ζεϊμπέκικο».

Βέβαια στο Twitter είχαν άλλη άποψη για το ζεϊμπέκικο, καθώς τα περισσότερα σχόλια είχαν χιούμορ καυστικό.

Στη συνέχεια απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο για δύο.

Ο Αλέξης Παππάς εκεί έκανε μια έκπληξη στην Αθηνά New York, καθώς της έκανε δώρο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Η Αθηνά NY κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο και έτσι έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στο The Bachelor για ακόμα μία εβδομάδα.

Ωστόσο, μόλις επέστρεψε στη βίλα αντιμετώπισε μία αναπάντεχη συμπεριφορά από την Ιζαμπέλα.

Η Μαρία, η Ιζαμπέλα και η Αθηνά NY ήταν μαζί στην κουζίνα, με την τελευταία να τραγουδά για τον έρωτά της με τον Αλέξη Παππά και να είναι λίγο επιθετική και επιδεικτική προς τα κορίτσια.

Αυτό εκνεύρισε την Ιζαμπέλα, η οποία γύρισε και πέταξε το τυρί που κρατούσε στο κεφάλι της Αθηνάς, με εκείνη να μένει άναυδη. Αρχικά, γιατί όταν συνήλθε της είπε «Εϊ, αυτό δεν είναι φέτα» καθότι «φέτα» είναι το παρατσούκλι της, αφού είναι το αγαπημένο της τυρί.