Για το εργασιακό bullying που υπέστη όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μιλώντας στην Φαίη, η οποία αποχώρησε από το «The Bachelor» και κατήγγειλε ότι δεχόταν bullying, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

«Μου έκαναν bullying και για λόγους εμφάνισης και για λόγους προσωπικότητας, ότι δεν έχω προσωπικότητα. Ήταν κοπέλες μέσα στη βίλα που με έχουν προσβάλει για το σώμα μου, για τα κιλά μου. Με προσβάλανε πολύ άσχημα. Δεν το είπα στην παραγωγή. Η παραγωγή ήταν συνεχώς δίπλα μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτό ήταν κάτι που θα έπρεπε να το λύσω μόνη μου. Η Λάουρα ήταν αυτή που με πρόσβαλε» είπε η Φαίη και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δυστυχώς υπάρχουν γυναίκες που είναι έτσι και αυτό θα το αντιμετωπίσεις και στη ζωή σου μετά. Κι εγώ το έχω αντιμετωπίσει και στη δουλειά μου και στη ζωή μου. Νομίζω ότι πρέπει να θωρακίσεις τον εαυτό σου και να μην δίνεις σημασία. Ντροπή αν σου έχουν κάνει κάτι τέτοιο» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούριου προσπαθώντας να την ηρεμήσει.

«Σε αυτή τη δουλειά, όταν ξεκίνησα, συγκεκριμένη γυναίκα και πάρα πολύ γνωστή, μου έλεγε στο ακουστικό “σκάσε γλάστρα, μη μιλάς, δεν θα τα καταφέρεις ποτέ”. Αυτή η γυναίκα τώρα είναι σπίτι της κι εγώ είμαι εδώ» συνέχισε η παρουσιάστρια. «Αλλά έχω μάθει να αγαπάω τις άλλες γυναίκες και να μην ασχολούμαι» κατέληξε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.