Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega πως η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε στα… παλιά της λημέρια, η στιγμή που θα βγει και επίσημα στον «αέρα» το «Φως στο Τούνελ» έφτασε.

Η πρεμιέρα της εκπομπής «κλείδωσε» και οι τηλεθεατές θα δουν το πρώτο «Φως στο Τούνελ» μετά την μετακίνηση του από τον Alpha στο Mega, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 23:20.

Η ανακοίνωση του Mega για την πρεμιέρα του «Φως στο Τούνελ»

Παρατηρείς, ανακαλύπτεις, ερευνάς, βρίσκεις το φως…  

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 23:20, το «Φως στο Τούνελ» έρχεται στο MEGA.

Για 27η χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει «φως» σε σκοτεινές υποθέσεις. Δεν υπάρχουν άλυτοι γρίφοι, αλλά καλά κρυμμένα μυστικά. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστες δολοφονίες, ύποπτοι θάνατοι. Ιστορίες που ζητούν απαντήσεις και απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη. Επίμονες έρευνες με τη συμμετοχή τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών.  

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη και την έμπειρη ομάδα της, που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με τη βοήθεια εθελοντών, έχει βρει περισσότερα από 1.700 άτομα σε 889 εκπομπές. Το «Τούνελ» έχει συμβάλει αποτελεσματικά και στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών. 

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 23:20, μια νέα σεζόν ξεκινά, με πολλές κοινωνικές προκλήσεις.


Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο MEGA, για να κάνει αυτό που ξέρει καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.