Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να έχει φτάσει στο τέλος της, όμως οι σταθμοί ήδη προετοιμάζουν τα προγράμματα τα οποία θα βγάλουν στον «αέρα» από Σεπτέμβριο και ήδη όσοι εργάζονται μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες παίρνουν τις θέσεις τους.

O Alpha ετοιμάζεται να ρίξει στη «μάχη» της τηλεθέασης μια ακόμα οικογενειακή κωμική σειρά η οποία θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα στην αρχή της σεζόν, τον Σεπτέμβριο, και θα έχει έντονο το γυναικείο πρόσημο.

Η Παναγιώτα Βλαντή, έπειτα από πέντε χρόνια τηλεοπτικής απουσίας επιστρέφει με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα αυτή οικογενειακή κωμική σειρά του Alpha.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Μάριος Αθανασίου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Φωτεινή Ντεμίρη, Παρθένα Χοροζίδου, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Μελίνα Βαμπούλα, Αναστάσης Κολοβός, Αντώνης Γιαννακός, Βασίλης Γιακουμάρος, Ελευθερία Πάλλα, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Πχιεχόβιακ, Τζίνα Ράπτη, Μαρθίλια Σβάρνα και στο ρόλο της Ελευθερίας Ταβουλαρέα η Βίλμα Τσακίρη.

Η υπόθεση της σειράς

Η Ρωξάνη Ταβουλαρέα, μια γυναίκα στα πενήντα της χρόνια, καλείται να κάνει restart στη ζωή της. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι τόσο εύκολα καθώς τρία παιδιά, δυο νύφες και ένας γαμπρός θα την δυσκολέψουν αρκετά. Ένας ερωτοχτυπημένος ανταγωνιστής, ο περίφημος Θωμάς Παπαπέτρου θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Έλλη, η κολλητή της φίλη είναι πλέον ζευγάρι με τον παλιό της έρωτα, τον Δημήτρη.

Η επιστροφή της Παναγιώτας Βλαντή

Η Παναγιώτα Βλαντή επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για λογαριασμό του Alpha και θα υποδυθεί την Ρωξάνη, μια γυναίκα όμορφη, sexy, έμπειρη και με λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου show στην Αμερική. Είναι μάνα, έχει τρία παιδιά και είναι χήρα. Έχει ζήσει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική. Οι δυσκολίες της ζωής, αλλά και η εταιρεία που κληρονόμησε από τον μακαρίτη τον άντρα της, την ανάγκασαν να φύγει στο εξωτερικό. Τώρα που θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, όλες της οι σχέσεις θα δοκιμαστούν.

Ανάμεσα σε δυο γυναίκες ο Μάριος Αθανασίου

Στη νέα κωμική σειρά του Alpha αναμένεται να πρωταγωνιστεί και ο Μάριος Αθανασίου. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Δημήτρη, τον άντρα που θα συμπαρασταθεί σε μια γυναίκα. Είναι αυτός που ερωτεύτηκε η Ρωξάνη, όταν πέθανε ο άντρας της. Δούλευε στην εταιρεία, του άντρα της, ως αρχιτέκτονας, αλλά τη σχέση τους γνώριζε μόνο η κολλητή της και η μητέρα του. Τώρα που επιστρέφει εκείνη από την Αμερική, θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες και θα διχαστεί στο αν θα πρέπει να ζήσει τον ανεκπλήρωτο έρωτά του ή να παραμείνει στη σχέση του.

Ο ανταγωνιστής

Η Ρωξάνη, επιστρέφοντας στην Ελλάδα έρχεται αντιμέτωπη και με έναν ακόμα πονοκέφαλο. Ο Θωμάς Παπαπέτρου (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) είναι ο αιώνιος ανταγωνιστής του άντρα της και κρυφά ερωτευμένος μαζί της και είναι ένας από τους εργολάβους που δεν ξέχασαν ποτέ το φέσι που του έβαλε ο μακαρίτης ο άντρας της όταν τα έργα του τινάχτηκαν στον «αέρα». Σήμερα έχει δημιουργήσει μια δική του εταιρία με όνειρο να φτάσει αυτό που ήταν κάποτε η εταιρεία του μακαρίτη. Λαϊκός και με απωθημένα μεγαλείου, ζήλευε πάντα τον «ανταγωνιστή» του.

Η κολλητή φίλη της Ρωξάνης

Στο πλευρό της Ρωξάνης όμως και η κολλητή της φίλη, η Έλλη που την υποδύεται η Δήμητρα Σιγάλα. Μεγάλωσαν μαζί, με την Ρωξάνη, χωρίστηκαν όμως όταν εκείνη έφυγε για την Αμερική και τώρα σμίγουν πάλι κάτω από… άλλες συνθήκες όμως. Σήμερα είναι μια γυναίκα δυναμική, έξυπνη, μορφωμένη, με ξένες γλώσσες και πτυχίο στη Λογιστική. Δουλεύει στην εταιρεία του Θωμά Παπαπέτρου, του ανταγωνιστή της Ρωξάνης και έχει σχέση με τον Δημήτρη, τον έρωτα που άφησε η Ρωξάνη όταν έφυγε για την Αμερική. Πως θα διαχειριστεί την επιστροφή της;