Την αυλαία της εκπομπής στη «Φωλιά των ΚουΚου» σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Δευτέρας μέσα από το «Love It».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο φινάλε της εκπομπής του Star Channel.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε πως αντιλήφθηκε ότι σε πολλά σημεία η Κατερίνα Καραβάτου μιλούσε με συμβολισμούς ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ανθρώπους που είναι στα ακουστικά.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε χαρακτηριστικά πως: «Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε με συμβολισμούς σε πολλά σημεία, επικαλούμενη το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι που τυχαίνει να έχω διαβάσει κι εγώ. Ένιωσα ότι όλο αυτό, που είδα τηλεοπτικά, ήταν περισσότερο να τα πει για να τα ακούσει ο εαυτός της και λιγότερο για τον κόσμο. Προσπαθούσα να πάρω κομμάτια της, να μπω στη θέση της, να καταλάβω φυσικά τι γίνεται».

«Όταν για εμάς που βγαίνουμε μπροστά καμιά φορά οι άνθρωποι στο ακουστικό μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά να μην υπάρχει χημεία. Τότε στους ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι, όπως η Κατερίνα Καραβάτου και τα σωματοποιούν όπως είπε η ίδια είναι πολύ δύσκολο κομμάτι να πρέπει να δείχνεις χαρούμενος και μέσα σου να παλεύεις με τα στοιχειά. Με πράγματα που σε βασανίζουν. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως η τηλεόραση, δεν επιτρέπεται και ιδιαίτερα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας να αφήσουμε κάτι που μας ενοχλεί να βγει προς τα έξω. Αυτό είναι ψυχοφθόρο και δύσκολο. Εγώ ένιωσα ότι ήταν συσσωρευμένο όλο αυτό» πρόσθεσε στην συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Το ότι διαβάζουμε δημοσιεύματα και κάποιες φορές πολύ πικρόχολα, δεν σημαίνει ότι υφίστανται και στέκουν» είπε στην συνέχεια η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.