Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Αγγελική» είδαμε πως: Η Κατερίνα μετά τον γάμο ανακαλύπτει κάποια πράγματα για το Δημήτρη που την κάνουν επιτέλους να δει ποιος πραγματικά είναι. Βρίσκει το γράμμα που είχε γράψει ο Νικόλας στη Μαργαρίτα και συνειδητοποιεί για πρώτη φορά την αλήθεια για το Δημήτρη και τους Αργυρούς. Επιστρέφει στη δεξίωση έτοιμη να τα διαλύσει όλα.

Επιτίθεται στον Δημήτρη, όχι μόνο λεκτικά αλλά τον χαστουκίζει κιόλας με πολύ θυμό. Η Αθηνά επεμβαίνει για να σταματήσει την οργισμένη της αντίδραση.

Η δεξίωση του γάμου διαλύεται και η Κατερίνα τρέπεται σε φυγή. Η Αθηνά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες αλλά ο Στέφανος επιμένει να ζητάει απαντήσεις. Την ίδια στιγμή η Σοφία αποφασίζει να λύσει μια για πάντα το θέμα με τον Ανδρέα ανοίγοντας του όλα τα χαρτιά της.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 22:00 στην «Αγγελική»;

Ο Δημήτρης στην προσπάθεια του να σταματήσει την Κατερίνα απ’ το να φύγει, την ναρκώνει. Όταν η Αγγελική αποκαλύπτει στο Δημήτρη τι έχουν βρει, ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι δεν του μένει άλλη επιλογή παρά να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν. Ο Παύλος είναι πλέον σίγουρος πως θα τον συλλάβει η αστυνομία για τον φόνο του Σταυριανού.

Κάνει μια τελευταία προσπάθεια να γλιτώσει απευθυνόμενος στην Αθηνά για να τον βοηθήσει. Δεδομένου ότι η οικογένεια Αργυρού είχε πάντα πολύ καλές σχέσεις με την ηγεσία της αστυνομίας, της ζητάει να μεσολαβήσει αλλά η Αθηνά αποκαμωμένη με όσα έχουν ήδη συμβεί αρνείται να του δώσει οποιαδήποτε βοήθεια. Του ξεκαθαρίζει ότι είναι ο καθένας μόνος του πια, ότι τα πάντα έχουν τελειώσει.

Ο Παύλος απογοητευμένος για ακόμη μία φορά από τη στάση της μάνας του απέναντί του, τρέπεται σε φυγή. Ο Παύλος, αφού καταλαβαίνει ότι μετά από αυτό που έκανε η Τζένη όλα έχουν τελειώσει, προσεγγίζει την Σοφία θέλοντας να της μιλήσει για μια τελευταία φορά.