Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη άκουσε την Ελένη Χαμπέρη να μιλάει για εκείνη στους Amigos και να την αποκαλεί την «κοπέλα που έχει δίπλα του ο Σάκης».

Η φράση αυτή, ενόχλησε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία ζήτησε το λόγο από την συμπαίκτρια της στο Survivor αφού ο χαρακτηρισμός της ακούστηκε υποτιμητικός.

Οι δυο παίκτριες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση όμως άκρη δεν βγήκε. Όταν η συζήτηση τους τελείωσε η Ελένη Χαμπέρη βρήκε καταφύγιο στους Amigos όπου τους μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν με την Μαριαλένα λίγη ώρα νωρίτερα.

«Αφού τελείωσε η συζήτηση με την Μαριαλένα, πήγα στα παιδιά και τους μετέφερα τι ακριβώς μου είπε» τόνισε η Ελένη Χαμπέρη στην κάμερα του Survivor. «Ρε φίλε, δεν μπορώ! Ξέρεις τι; Δεν με νοιάζει πόσο έμεινα… Αντέχω» είπε η Ελένη Χαμπέρη στους Amigos και ξέσπασε κλάματα.

Τα δάκρυα της παίκτριας ενόχλησαν τους Amigos και ειδικά τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος ανέφερε στην κάμερα του Survivor πως: «Δεν μπορώ να βλέπω την Ελενίτσα συνέχεια να στοχοποιείται και να είναι στο κέντρο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.