Οι Άγριες Μέλισσες ολοκλήρωσαν τη δεύτερη σεζόν τους με τρόπο δραματικό και πλέον όλοι ετοιμάζονται και ανυπομονούν για την τρίτη σεζόν η οποία είναι δεδομένο πως θα κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Θα μπορούσε μια από αυτές να αφορά τη Μυρσίνη Σεβαστού; Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και η Κατερίνα Διδασκάλου, μιλώντας στο «Πρωινό», φούντωσε αυτά τα σενάρια.

«Δεν έχουμε καινούρια σενάρια ακόμα για τις Άγριες Μέλισσες, καθόλου, αλλά, σίγουρα ξαναγίνεται αστή η Μυρσίνη -γιατί όπως ξέρουμε έχει έρθει από Αθήνα. Μπαίνουμε σε μια πολύ περίεργη πολιτικά εποχή της Ελλάδας.

Αυτές οι εποχές μεγεθύνουν και δείχνουν και το πολιτικό ανάστημα του καθενός ξεχωριστά, το οποίο μπορεί να φέρει πολύ μεγάλες εκπλήξεις. Γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι σε μεγεθυμένες καταστάσεις αντιδρούν απρόσμενα», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου και όταν ο Γιώργος Λιάγκας παρατήρησε «Άρα μπορεί να δούμε ανατροπή», η ηθοποιός συμφώνησε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.