Την αυτοκριτική του για τα λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έκανε ο Νίκος Αναδιώτης στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha το πρωί της Παρασκευής.

Ο ηθοποιός σημείωσε πως το μεγάλο λάθος του, που οφείλεται στην απληστία του, ήταν το ότι έφυγε από το «Happy Day» για να βρεθεί στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».

«Μπορεί ναι, όντως, να μην έφευγα γιατί τότε φταίω εγώ για ότι έχει συμβεί διότι ενώ είχα και δουλειά σε καθημερινό σίριαλ εκείνη την εποχή και πολύ πετυχημένο στο τότε Mega, ήθελα ταυτόχρονα να έχω κι άλλη δουλειά και το σαββατοκύριακο. Πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, κάτι δεν θα γίνει σωστά. Επειδή δεν ήταν επιτυχημένα και τα δύο, όσον αφορά τη δική μου συμμετοχή, και αυτό ήταν στο Σπίτι μου σπιτάκι μου, εκεί θεωρώ ότι απέτυχα, δεν μου φταίει κανείς άλλος πέραν του εαυτού μου», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο Νίκος Αναδιώτης πρόσθεσε στην συνέχεια: «Θα μπορούσα να το έχω αποφύγει, να έχω κρατήσει το σίριαλ ή να έχω παραμείνει στο Happy Day που υπήρχε μια φόρμουλα για να συμβεί αυτό και να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα, μετά από τόσο καιρό, αυτό που έχει κατασταλάξει μέσα μου είναι ότι θα έπρεπε να έχω μια στάση, αυτή που απαιτείται για να είσαι αποδοτικός σε μια τέτοια δουλειά. Θεωρώ ότι δεν ήμουν αποδοτικός λόγω της απληστίας μου, που ήθελα να έχω φουλ δουλειά και να εσοδεύω από παντού».