Ο Δημήτρης Καμπουράκης, καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό Mou», μίλησε για τις τηλεοπτικές κόντρες, τους καλεσμένους της εκπομπής που θεωρεί βαρετούς αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση.

Όπως αποκαλύπτει για τις κόντρες με τους απέναντι: «Πριν λίγα χρόνια είχαμε μία κόντρα με τον Αυτιά. Τώρα δεν μπαίνουμε σε αυτό το τρυπάκι.

Τις κόντρες τις κάνεις όταν είσαι νέος ακόμα, στον πρώτο και δεύτερο χρόνο. Δεν μπορώ να κάθομαι να αναλώνομαι στο τι είπε ο Αυτιάς, ή ο Παπαδάκης για μας».

Μίλησε ακόμα και για τους εκνευριστικούς καλεσμένους που φιλοξενεί στην εκπομπή του με τον Γιώργο Οικονομέα. «Με εκνευρίζουν αυτοί οι καλεσμένοι στην εκπομπή που τους ρωτάς κάτι και απαντάνε αυτό που θέλουν εκείνοι, άσχετο με την ερώτηση σου. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα έχουμε σταματήσει να τους καλούμε στην εκπομπή γιατί δεν μπορούμε πλέον να κουβεντιάσουμε μαζί τους».

Αναφορικά με την εμφάνισή του, ο παρουσιαστής του Mega είπε πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου, ενώ αποκαλύπτει πως στο παρελθόν σκεφτόταν να κάνει εμφύτευση μαλλιών. Μιλά ακόμα και για την πρώτη φορά που έκανε δίαιτα και έχασε μέσα σε 3 μήνες 10 κιλά.

Τέλος ανέφερε πως το όπλο επιβίωσής του είναι η οικειότητά του. «Πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων καταλαβαίνουν πως είμαι ειλικρινής»