Διάθεση να «ανοιχτεί» είχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, το βράδυ της Δευτέρας και η παίκτρια θέλησε να πει στους συμπαίκτες της τι συνέβη με τον Σάκη Κατσούλη όταν χώρισαν.

Μαριαλένα και Σάκης διατηρούσαν δεσμό επί δυο χρόνια και η σχέση τους έφτασε στο τέλος της λίγο πριν μπουν στο Survivor.

Η νεαρή παίκτρια έβγαλε τα… άπλυτα στη φόρα ενώ εξήγησε τι είχε συμβεί με την Χριστίνα Κεφαλά με την οποία ο Σάκης Κατσούλης έφτασε μαζί στον Άγιο Δομίνικο.

 «Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένειας για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στην συνέχεια θυμήθηκε πως: «Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου. Και του στέλνω μήνυμα και του λέω “αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει».

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της παραγωγής του Survivor και τόνισε πως: «Στο ωραίο κλίμα που βρισκόταν είπε να βγάλει τα άπλυτα μας στη φόρα… Είμαι μια χαρά. Ευτυχώς ξέρουμε την ίδια ιστορία. Είναι η πρώτη φορά που ανοίχτηκε και στους υπόλοιπους και να τους πει τι έχει συμβεί μεταξύ μας» ενώ πρόσθεσε ότι: «Ναι ισχύουν όσα είπε, περασμένα ξεχασμένα. Πάμε παρακάτω».