Η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, την Παρασκευή το μεσημέρι, «πάγωσε» τους συνεργάτες του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ, λίγη ώρα πριν πέσει νεκρός λίγα μέτρα από το σπίτι του, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στην εκπομπή του Star, τους «πείραξε» και τους ευχήθηκε «Καλό Σαββατοκύριακο». Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Ζήνα Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Δευτέρας, υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στην συχνότητα του Star Channel.

Η εκπομπή είναι διαφορετική σήμερα, καθώς είναι αφιερωμένη στο «βουνό» τους, τον άνθρωπο που ήταν δίπλα τους σε όλες τις δύσκολες στιγμές και μπορούσαν να στηριχθούν πάνω του, στον Γιώργο Καραϊβάζ. Στην καρέκλα που καθόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ, ήταν τοποθετημένη μια ανθοδέσμη με λευκά λουλούδια στη μνήμη του.

«Το δικό μας “βουνό”, ο Γιώργος Καραϊβάζ, δεν είναι πια κοντά μας» και «Αλήθειες για το Γιώργο Καραϊβάζ» είναι τα δυο σουπεράκια που περνάνε συνέχεια στις οθόνες.

Στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, η εκπομπή ζήτησε από τους τηλεθεατές να στηρίξουν το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. «Έλα μωρέ Ζήνα». Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος. Για μένα ήταν αδελφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι.

Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα. Ο Γιώργος Καλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο αν έχει ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες τηλέφωνο για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα 70,000 μηνύματα, μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι» ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η δύσκολη απόφαση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

Η Ζήνα Κουτσελίνη, λίγη ώρα πριν δώσει πάσα για τις πρώτες διαφημίσεις, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τη δύσκολη απόφαση που κλήθηκε να πάρει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζη.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, ζήτησε από την κ. Στάθα, σύζυγο του δημοσιογράφου, να ταφεί στο χωριό. Η σύζυγος του έπρεπε να αποφασίσει, αν θα κρατήσει τη σορό του, στην Αθήνα ή αν θα επιτρέψει να μεταφερθεί και να κηδευθεί στο χωριό του, ώστε να είναι κοντά στη μητέρα του.

Ρώτησε το γιο τους και εκείνος της είπε, σύμφωνα με την κ. Κουτσελίνη, πως ο πατέρας του θα πρέπει να πάει δίπλα στη μάνα του, που τον στερήθηκε τα τελευταία χρόνια καθώς έμενε μόνιμα στην Αθήνα.