Οι σπουδαστές του «House of Fame» μπήκαν για πρώτη φορά στη διαδικασία να υποδείξουν ποιον συμπαίκτη – συμφοιτητή τους θέλουν να αποχωρήσει από το σπίτι αφού πιστεύουν πως δεν θέση στην Ακαδημία.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας Πάνος Μεταξόπουλος ήταν εκείνος που έκανε την ανακοίνωση της έναρξης της διαδικασίας.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκίνησε με τους φοιτητές του House of Fame να μπαίνουν ο ένας μετά τον άλλον στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να ψηφίσουν εκείνον που θέλουν να τεθεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο τέλος της διαδικασίας ο Πάνος Μεταξόπουλος μπήκε στο σπίτι και αφού σχολίασε τα όσα έγιναν κατά την πρώτη εβδομάδα του House of Fame ανακοίνωσε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η παίκτρια η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες της ήταν η Έλενα Ροϊνού η οποία συγκινήθηκε.

Έξαλλος ο Θέμης με τον Πάνο Μεταξόπουλο: «Με μπερδεύει καλλιτεχνικά»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο διευθυντής της ακαδημίας προέτρεψε τους φοιτητές να ψηφίσουν με τραγουδιστικά κριτήρια.

Ο Θέμης έγινε έξαλλος με τον Πάνο Μεταξόπουλο καθώς η κριτική που άσκησε όπως δήλωσε δεν ήταν εποικοδομητική και τον μπέρδεψε καλλιτεχνικά.

Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Θέμης δήλωσε στους συμπαίκτες του να ψηφίσουν εκείνον να αποχωρήσει.

«Ψηφίστε εμένα από ό,τι φαίνεται η “ψυχή” που δίνω δεν είναι αρκετή, μάλλον καταλαβαίνω κάτι λάθος. Αυτό που με εκνεύρισε ήταν ότι 17 άνθρωποι είδαν κάτι και ένας άνθρωπος δεν είδε τίποτα. Με μπερδεύει καλλιτεχνικά. Δεν μου αξίζει να με μπερδεύει καλλιτεχνικά. Ήμουν λάθος τεχνικά αλλά η ερμηνεία μου ήταν κατοστάρι. Νιώθω ότι δεν εκτιμάται η προσπάθειά μου κι ότι δεν γίνεται καν η προσπάθεια να εκτιμηθεί», είπε ο Θέμης.