Από 1000 κύματα έχει περάσει το Friends Reunion, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από το HBO Max αλλά έχει καθυστερήσει λόγω της πανδημίας.

Η Lisa Kudrow, βρέθηκε καλεσμένη στο podcast Literally! With Robe Lowe και μας έδωσε μερικές πληροφορίες για το Reunion. H Kudrow ξεκαθάρισε πως το Reunion θα γίνει καθώς η ίδια έχει γυρίσει κάποιες σκηνές και επομένως υπάρχει ήδη κάποιο υλικό.

Πιο συγκεκριμένα η Kudrow δήλωσε: Έχουμε ήδη γυρίσει κάποιο υλικό και σας επιβεβαιώνω ότι και εγώ έχω κάνει κάποια γυρίσματα . Επίσης να ξεκαθαρίσω πως το reunion δεν είναι reboot ή αναβίωση της σειράς Friends και δεν θα έχει κάποιο σενάριο. Θα είναι περισσότερο σαν μία επανένωση όλου του καστ, στην οποία θα μιλήσουμε για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία που ζήσαμε κατά την διάρκεια της σειράς. Δεν θα υποδυθούμε τους χαρακτήρες μας.

To reunion, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr είναι προγραμματισμένο να συνεχίσει γυρίσματα την άνοιξη και θα οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα επιστρέψουν στο σπίτι της Μόνικα, στο οποίο για 10 χρόνια ήταν το στέκι τους. Με τόσες παραγωγές να αναβάλλονται λόγω της πανδημίας, είναι τουλάχιστον καλό να γνωρίζουμε ότι το reunion θα γίνει και ας μην υποδύονται τους χαρακτήρες της σειράς.