Η Αγγελική Λάμπρη αποχώρησε από το «Survivor» και το πρωί της Τετάρτης προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή του «Love it».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία της συμμετοχής της στο reality επιβίωσης, την σχέση της με την Κάτια Ταραμπάνκο αλλά και το ρύζι για το οποίο γίνεται μεγάλη συζήτηση και στήνονται καβγάδες στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

«Πριν μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι θα αποχωρήσω. Δεν στεναχωρήθηκα και δεν έκλαψα καθόλου με την αποχώρησή μου. Πρέπει να έχασα 4-5 κιλά. Έφαγα πολύ αυτές τις μέρες, έχω επανέλθει. Με τον Περικλή Κονδυλάτο δεθήκαμε πολύ, ήταν το φιλαράκι μου στο Survivor. Θα κάνω παρέα μαζί του μετά, του εύχομαι να είναι ο νικητής, να πάρει το έπαθλο. Δέθηκα πολύ και με την Άννα Μαρία. Με όλους είχα καλή σχέση.

Με την Κάτια δεν είχαμε σχέση, απομονωνόταν πολύ. Δεν είχε να κάνει με μένα, είχε να κάνει με όλη την ομάδα. Έκανα πλάκα στην Κάτια ότι είναι Ιούδας επειδή με ψήφισε. Ο Γιώργος και η Κάτια απομονώνονταν στην παραλία. Έκανα πλάκα με το πουλί. Όποιος ενοχλήθηκε, ενοχλήθηκε. Τι να κάνουμε; Συγγνώμη Κάτια που σε ξύπνησα με το πουλί. Όταν με ψήφισε η Κάτια μου είπε συγγνώμη, αλλά είναι θέμα στρατηγικής.

Έζησα απίστευτες στιγμές σε αυτές τις 18 μέρες που έμεινα μέσα. Οι συνθήκες στο Survivor είναι πραγματικά δύσκολες. Τσακωθήκαμε για το ρύζι γιατί πραγματικά πεινούσαμε. Το ρύζι που έφαγε ο Γιώργος δεν ήταν δύο κουταλιές. Είδαμε ακριβώς τι έγινε με το ρύζι και ήταν κάτι άλλο από αυτό που ακούστηκε στο συμβούλιο. Κάτι κάνει λάθος ο Γιώργος στην παραλία και βγαίνει υποψήφιος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ειδύλλιο στους διάσημους. Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι η Κάτια και ο Γιώργος. Περισσότερο μου έλειψε το παιδί μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αγγελική Λάμπρη.