Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις στις «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζονται και ακόμα μια… βόμβα θα σκάσει στο «Διαφάνι» στα επόμενα επεισόδια.

Η βόμβα αυτή τη φορά θα σκάσει στο σπίτι των Σεβαστών και θα την πυροδοτήσει ο Δούκας. Η σχέση του Δούκα με την Μυρσίνη πλέον είναι τυπική καθώς οι εξελίξεις και τα όσα έχουν μάθει  και οι δυο πλευρές για το παρελθόν τους έχουν φέρει αντιμέτωπους.

Τώρα, όμως ο Δούκας Σεβαστός θα κάνει ένα ακόμα βήμα και θα ζητήσει διαζύγιο από την Μυρσίνη. Μια κίνηση που θα «παγώσει» τους πάντες στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό», η σχέση του Δούκα με την Μυρσίνη έχει στην ουσία τελειώσει, έχουν φτάσει στα άκρα, ο γάμος τους είναι πλέον τυπικός.

Ο Δούκας λοιπόν αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο και μετά από ένα πολύ μεγάλο καβγά με την Μυρσίνη θα της ανακοινώσει ότι θέλει διαζύγιο.

Η Μυρσίνη θα σοκαριστεί με την εξέλιξη αυτή και θα καταρρεύσει. Ο Δούκας όμως είναι αποφασισμένος για όλα και γι’ αυτόν τον λόγο της λέει πως θα φύγει από το σπίτι και θα μετακομίσει στο σπίτι που έχουν οι Σεβαστοί στη Λάρισα.

Κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού συμβουλίου, ο Δούκας Σεβαστός ανακοινώνει στα παιδιά του την απόφαση του για το διαζύγιο με αποτέλεσμα όλοι να «παγώσουν».