Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, έκανε την εμφάνιση της στην πετυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» και αμέσως τράβηξε πάνω της την προσοχή.

Η νεαρή ηθοποιός, υποδύεται την Ζωρζέτ, μια Ελληνογαλλίδα η οποία φαίνεται να τρέφει συναισθήματα για τον γιο της Αννέτ Σεβαστού, Μελέτη.

Θα καταφέρει όμως η όμορφη Ζωρζέτ να μπει ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Μελέτη;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης, αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο που υποδύεται όσο και στην απόφαση της να γίνει ηθοποιός.

«Είμαι 23 χρονών. Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός σε μια νύχτα. Είχαμε δώσει πανελλήνιες και δεν είχα γράψει καλά. Δε θυμάμαι που περνούσα καν. Μου είπε η κολλητή μου να πάμε να δώσουμε εξετάσεις σε σχολή υποκριτικής. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στις “Μάγισσες της Σμύρνης”. Ήμουν 6-7 χρονών. Δε θυμάμαι τι ρόλο έκανα» ανέφερε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα που «κρατά» στις «Άγριες Μέλισσες», η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανέφερε: «Δε μπορώ να αποκαλύψω αν η Ζωρζέτ θα καταφέρει να μπει ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη. Αν η Ζωρζέτ είναι πραγματικά ερωτευμένη θα μπορέσει να αφήσει το Παρίσι και να ζήσει στο Διαφάνι. Η Ζωρζέτ είναι μισή Ελληνίδα και μισή Γαλλίδα. Κάνει τρομερή αντίθεση με τον Μελέτη που είναι κλειστός και μπρουτάλ. Αυτό είναι που την τραβάει νομίζω».