Σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου η εκπομπή «Με αγάπη» παρουσιάζει τα βραβεία της UNICEF, τα οποία πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού».

Στην εκδήλωση, η Μαρί Κυριακού απένειμε το 1ο Βραβείο Παραμυθιού. Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, γνωρίζουμε την Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία» στην οποία φιλοξενούνται κορίτσια έως 18 ετών, που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Τα κοσμήματα «ΜΕ ΑΓΑΠΗ-ELLE AMBER» ενισχύουν το έργο της Εστίας. Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου η Μαρί Κυριακού, μας συστήνει τον «Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού» και την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου το «Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής» από το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis.

Τέλος, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου γνωρίζουμε καλύτερα τον παγκόσμιο Φιλανθρωπικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Make a Wish, Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος», ο οποίος έχει δημιουργήσει «το αστέρι της ευχής» και βοηθάει να πραγματοποιούνται ευχές παιδιών.

Καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1