Ο ΑΝΤ1 συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής και ο σταθμός έφτιαξε ένα βίντεο-αφιέρωμα για να τιμήσει τα γενέθλιά του και να θυμίσει σε όλους ιστορικά σίριαλ, εκπομπές και προγράμματα που άφησαν εποχή

Την παραμονή μίας καινούργιας δεκαετίας «γεννήθηκε» το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο ξεκίνησε να εκπέμπει την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 1989.

Η παρθενική εκπομπή του σταθμού με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ, αλλά και το ποικίλο πρόγραμμά του που ακολούθησε επί τρεις δεκαετίες περιλαμβάνονται στο βίντεο που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι του καναλιού.

Μεταξύ αυτών ήταν και προγράμματα που κατέγραψαν ρεκόρ όπως η «Λάμψη», η μακροβιότερη καθημερινή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, που κράτησε 14 χρόνια.

«Της Ελλάδος τα παιδιά», «Μεν και δε», «Αραχτοί και Λάιτ», «Πάτερ Ημών», «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», «Εκείνες και εγώ», «Εγκλήματα» είναι μερικές από τις κωμωδίες που έγραψαν επίσης ιστορία και μέχρι σήμερα τις θυμόμαστε.

Ο ΑΝΤ1 έφερε επίσης τα καθημερινά μαγκαζίνο με το «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς και τον «Πρωινό Καφέ», ενώ η ψυχαγωγία υπήρξε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σταθμού η ραχοκοκαλιά του προγράμματός του.