Ατέλειωτη δράση, αλλά και κωμικές στιγμές συνεχίζουν να χαρίζουν στους συνδρομητές της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, γνωστές σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Φεβρουάριο και Μάρτιο σε Novacinema, Fox και Fox Life.

Από τις 10/3 και κάθε Κυριακή σε Novacinema1 & Novacinema HD (21:00) θα αρχίσει να μεταδίδεται ο δεύτερος κύκλος της δυνατής αστυνομικής σειράς «Person Of Interest», ενώ ο τέταρτος κύκλος της σειράς «Modern Family» έρχεται στην οθόνη του Fox Life, από σήμερα 26/2 και κάθε Τρίτη (21:00).

Στο Fox Life όμως ξεκινά επίσης το ταξίδι της, για δεύτερη χρονιά, η δραματική σειρά «The Hour», από τις 14/3 και κάθε Πέμπτη (21:50). Η αγαπημένη σειρά των κριτικών διαδραματίζεται την περίοδο του 1957 και το σενάριο της βασίζεται σε ένα φανταστικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα του BBC, που εξερευνά τις ζωές των εργαζομένων της εκπομπής, έχοντας ως στόχο να δείξει πώς αντιλαμβάνονταν τον κόσμο οι άνθρωποι της μετα-πολεμικής Βρετανίας.

Οι μεταδόσεις των σειρών συνεχίζονται στη Nova, μέσω του Fox, που έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική προβολή της αστυνομικής δραματικής σειράς «Jo», από τις 27/2 και κάθε Τετάρτη (21:30). Πρωταγωνιστής είναι ο διάσημος ηθοποιός Jean Reno, που υποδύεται ένα βετεράνο ντετέκτιβ µέλος μιας επίλεκτης εγκληματολογικής ομάδας του Παρισιού, που αναλαμβάνει να διαλευκάνει τις πιο δύσκολες υποθέσεις δολοφονίας.

Επίσης, στο Fox θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 28/2 και κάθε Πέμπτη (21:30), ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Touch», που συνδυάζει την επιστήμη µε την πνευματικότητα για να εξερευνήσει τους κρυφούς δεσμούς που συγκρατούν την ανθρωπότητα.

Τέλος, στις 17 Μαρτίου στο FOX ξεκινάει ο 4ος κύκλος του «Sons of Anarchy» μιας σειράς γεμάτης έντασης και σκοτεινού χιούμορ που εξερευνά την ιστορία μιας συμμορίας μοτοσικλετιστών και την προσπάθεια τους να προστατέψουν την πόλη τους.