«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε», έλεγε το soundtrack της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς της Μιρέλλας Παπαοικονόμου που τη δεκαετία του 1990 καθήλωνε στους τηλεοπτικούς δέκτες μπροστά στις οθόνες τους για να το παρακολουθήσουν και όπως όλα δείχνουν, 20 χρόνια μετά, η μεγάλη επιστροφή πλέον είναι προ των πυλών!

Ήδη, μάλιστα, το trailer έκανε την εμφάνισή του, προκαλώντας «φρενίτιδα» στα social media! Η ιστορία ξεκινάει από εκεί που είχε σταματήσει, 20 χρόνια πριν. Στο νέο «Λόγω τιμής» θα πρωταγωνιστήσει ο Άλκης Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γ. Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Άννα Δημητρακοπούλου κ.α. Η σκηνοθεσία είναι του Λάμπη Ζαρουτιάδη, στενού συνεργάτη της Μιρέλας Παπαοικονόμου.

Όπως ανέφερε η ίδια η δημιουργός με ανάρτησή της, στην προσωπική της σελίδα στο facebook: «Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από το trailer έχουν γυριστεί και αρκετές σκηνές από το πρώτο επεισόδιο. Ο κύκλος της σειράς θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμα δεν έχει βρεθεί τηλεοπτική στέγη.