Αποκαλύψεις μέσω Instagram έκανε ο Δώρος Παναγίδης, ο παίκτης του Power of Love, που προκάλεσε αίσθηση, ιδιαίτερα μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι με την Αθηνά Χρυσαντίδου. Και ενώ εδώ και κάποιες μέρες που έχει συμβεί, δεν έχει δημοσιοποιηθεί ο λόγος που οι δυο τους έφυγαν από το σπίτι του ριάλιτι, ο ίδιος ο Δώρος αποφάσισε να εξηγήσει τι συνέβη μέσω ενός βίντεο.

«Μου λέτε όλοι να γυρίσω, άλλοι πάλι χάρηκαν. Εμείς είμαστε μια χαρά, έχουμε βρει την ηρεμία μας. Δεν είναι όλα για το έπαθλο. Αν ήταν για το έπαθλο θα μέναμε, γιατί όπως έχετε δει είχαμε πολλές πιθανότητες να το πάρουμε», αναφέρει.

Και προσθέτει, μεταξύ πολλών άλλων: «Είναι κάποια πράγματα που περιμένω λίγες μέρες να δω πως θα το χειριστώ που αφορούν την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στη φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Κάποιοι είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα πέρναμε και το επαθλάκι».

«Θα πω πολλές αλήθειες και σε όποιους αρέσει», λέει σε άλλο σημείο. «Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν γιατί αρκετά λεφτά έβαλαν στην τσέπη τους από εμάς και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω», συμπληρώνει.

Μάλιστα, λέει πως αναμένει στην Κύπρο, όπου βρίσκεται ο ίδιος, την Αθηνά, και πως οι δυο τους θα μιλήσουν μαζί μέσω live στα social media.

Δείτε το βίντεο: