Είναι ξανθιά, ετοιμόλογη, σπιρτόζα και πρώτη στα μαναφούκια… Tην βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή στην οποία συμμετέχει, να σχολιάζει με το δικό της μοναδικό τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική showbiz και όχι μόνο. Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο entertv.gr η Τζόρτζελα Κόσιαβα δεν δίστασε να πει ποια πρόσωπα θεωρεί υπερεκτιμημένα στην ελληνική τηλεόραση:

«Η Νάντια Μπουλέ είναι ένα υπερεκτιμημένο πρόσωπο, καθώς της δόθηκαν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες χωρίς να βάλει τη δική της σφραγίδα και να κάνει τη διαφορά».

«Αδιάφορο πρόσωπο θεωρώ τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί του έδωσαν τόσες ευκαιρίες».

«Επίσης η Λάουρα Νάργες είναι ένα όμορφο κορίτσι χωρίς προσωπικότητα. Δεν βρίσκω το λόγο να υπάρχει στο συγκεκριμένο πόστο».

Στη συνέχεια εξήγησε για ποιο λόγο σχολίασε αρνητικά την εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου, όταν εκείνη εμφανίστηκε αμακιγιάριστη.

Με την κυρία Χατζηβασιλείου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσα-ίσα που η εκπομπή της μου αρέσει πολύ. Απλά, έχει αποδείξει ότι είναι μια γυναίκα που δεν θέλει να δείχνει τις ατέλειές της, αυτό δεν είναι κακό. Θέλει να είναι στην τρίχα και ξαφνιάστηκα που την είδα, αχτένιστη, με την κορδέλα και ατημέλητη.

Πηγή: entertv.gr