Εν οίδα ότι ουδέν οίδα… Ιδέα δεν έχει για το τηλεοπτικό της μέλλον η Μαίρη Συνατσάκη. Η 27χρονη παρουσιάστρια περιμένει με αγωνία το «Master Chef 2», χωρίς όμως να γνωρίζει από ποτέ θα ξεκινήσει να προβάλλεται.

«Ξέρω για την επόμενη σεζόν ότι αν όλα πάνε καλά, θα δούμε το “Master Chef 2”. Και αυτό το περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία. Για κάτι επιπλέον, δεν έχω ιδέα» δήλωσε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της πρόσθεσε: «Το έχουμε γυρίσει, αλλά δεν ξέρω σε ποια διαδικασία είναι το μοντάζ. Ο τελικός έχει μείνει, δεν ξέρουμε ποιος είναι ο νικητής. Κι εγώ ξέρω ότι θα είναι για την επόμενη σεζόν. Από τον Οκτώβρη».

Τέλος, σχετικά με το «Πρωινό Mou» δήλωσε: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση προς το παρόν. Αλλά είναι πολύ θετικά τα σχόλια, τα νούμερα και η ομάδα», ενώ για το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν αρκετές φορές εκφράσει την επιθυμία να μη δουλέψουν μαζί τη νέα χρονιά, ανέφερε: «Θα είναι όντως παράξενο (να μην είναι ο ένας από τους δυο στην εκπομπή του χρόνου), γιατί έχουν δέσει πάρα πολύ. Το λένε και οι ίδιοι και το ξέρω ότι σκέφτονται κάποια στιγμή να “χωρίσουν” τηλεοπτικά. Όμως ταιριάζουν πάρα πολύ και στη ζωή, αλλά και στον “αέρα”».