Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της η Πόπη Τσαπανίδου που συνομίλησε σήμερα στην εκπομπή της με τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο. Γνωστός για την αντισυμβατική στάση του, σε μία από τις αραιές εμφανίσεις του, ο άνθρωπος που δεν αποδέχθηκε το Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων που του απένειμε το υπουργείο Πολιτισμού μίλησε για τα βραβεία αλλά και για πολλά ακόμα.

Είπε για τους δημοσιογράφους που «τον έχουν πρήξει» μετά την άρνηση του βραβείου, κάτι όμως που δεν κάνει για πρώτη φορά, είπε πως δεν παρακολουθεί καθόλου επικαιρότητα και χαρακτηριστικά ανέφερε πως μόλις πρόσφατα έμαθε ποιος είναι πρωθυπουργός.

«Είστε άλλος κόσμος», είπε στην Πόπη Τσαπανίδου, «ό,τι και να πείτε δεν καταλάβατε ακόμα πως έχουμε ένα χάος ανάμεσά μας». «Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε», είπε σε άλλο σημείο στη δημοσιογράφο, «καλή είστε, τρώγεστε», «με τα ωραία σας λόγια και τα ωραία σας χαμόγελα».

Είναι δύσκολο να πούμε αν η δημοσιογράφος συγκράτησε στο τσακ τα δάκρυά της και αν αυτό οφείλεται στη συγκίνησή της ή στον προσβλητικό τόνο του καλεσμένου της. Μόνο εκείνη το ξέρει…

Δείτε το βίντεο…