Ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους έρχεται από τον ΑΝΤ1, για να μεταδώσει το πνεύμα των γιορτών! Μείνετε συντονισμένοι και μοιραστείτε μοναδικές στιγμές χαράς, γέλιου και αισιοδοξίας.

Βραδύ με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

ΚΑΙ Πέμπτη 5 – Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 23:15

Μέσα στο πνεύμα των γιορτών και έξω από οτιδήποτε αναμενόμενο, ο Πέτρος Κωστόπουλος έρχεται Βράδυ και φέρνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μοναδικές εκπλήξεις με τον πιο ανατρεπτικό, αλλά και διασκεδαστικό τρόπο! Καλεσμένοι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου: ο Γιώργος Μέρλος και ο Πάνος Κιάμος. Σπέσιαλ εκπομπές ακολουθούν στις 5 και 6 Ιανουαρίου με καλεσμένους που θα εντυπωσιάσουν και εξομολογήσεις που θα συζητηθούν!

ΠΟΝΤΙΚΟΥΠΟΛΗ (FLUSHED AWAY)

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 13:30

Από τους παραγωγούς του «Σρεκ» και της «Μαδαγασκάρης» έρχεται το εκρηκτικό «Flashed away». Μια ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων, που συνδυάζει clay animation (αποτύπωση μινιατούρων από μαλακό υλικό όπως η πλαστελίνη) και ψηφιακή τεχνολογία.

Υπόθεση: Ο Ρόμπι είναι ένας αριστοκράτης ποντικός, ο οποίος απολαμβάνει τις ανέσεις ενός μοντέρνου σπιτιού στο Λονδίνο. Όταν ένας αρουραίος, ο Σιντ, εισβάλλει στο σπίτι, η ηρεμία του Ρόμπ θα διαταραχθεί. Ο Σιντ πιστεύει ότι έχει βρεθεί στον παράδεισο, ενώ ο Ρόμπι κηρύσσει πόλεμο θέλοντας να τον ξεφορτωθεί.

Αυτός όμως που καταλήγει στην λεκάνη της τουαλέτας, δεν είναι ο Σιντ αλλά ο Ρόμπυ. Μέσα στους υπονόμους θα ανακαλύψει έναν ολότελα καινούργιο για αυτόν κόσμο, μια πολύβουη πόλη που κατακλύζεται από ποντίκια. Η Ποντικούπολη φαντάζει αχανής για τον Ρόμπι. Εκεί θα γνωρίσει τη Ρίτα, μια ποντικίνα που θα τον μυήσει στον κόσμο της. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ξεφύγουν από τα σατανικά σχέδια του Τοντ, ενός βατράχου που θέλει να τους εξαφανίσει.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ 51: ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ (PLANET 51)
Σάββατο 31 Δεκεμβρίου ΣΤΙΣ 21.00
Α’ Τηλεοπτική προβολή

Υπόθεση: Ο Τσακ είναι αστροναύτης και προσγειώνεται στον πλανήτη 51, με την πεποίθηση πως είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει το πόδι του στον πλανήτη αυτό. Έκπληκτος όμως, ανακαλύπτει πως ο πλανήτης κατοικείται από μικρά, πράσινα ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια αυτά ζουν ευτυχισμένα και ειρηνικά με έναν τρόπο ζωής που θυμίζει την Αμερική της δεκαετίας του 1950. Αυτά τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια, έχουν μόνο έναν φόβο: πως μια μέρα θα εμφανιστούν στον πλανήτη τους, εισβολείς από κάποιον άλλο πλανήτη… όπως ο Τσακ!

ROBBIE LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL
Σάββατο 31 Δεκεμβρίου ΣΤΙΣ 01:15
Εορταστικό μουσικό πρόγραμμα

Την πιο γιορτινή βραδιά της χρονιάς θα παρακολουθήσουμε την πιο φαντασμαγορική συναυλία του μοναδικού Robbie Williams από «ROYAL ALBERT HALL» του Λονδίνου. Το άλμπουμ που περιλαμβάνει τη συγκεκριμένη συναυλία έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα και έχει γίνει δύο φορές πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο! Γιορτάστε μ’ ένα ξεχωριστό ψυχαγωγικό πρόγραμμα και αφεθείτε στο «Let me entertain you», που υπόσχεται το μεγαλύτερο pop είδωλο του κόσμου!

Βοτανικός: Γιώργος Μαζωνάκης- Ν.Θεοδωρίδου- ΤΑΜΤΑ
Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 02:40
Εορταστικό μουσικό πρόγραμμα

Ο Βοτανικός φιλοξένησε τρία μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής και ο ΑΝΤ1 σας παρουσιάζει αυτή την ξεχωριστή συνεργασία.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με την Τάμτα και… τις μεγαλύτερες επιτυχίες, συναντιούνται στην πίστα και κάνουν για μας ένα κεφάτο μουσικό πρόγραμμα, που ταιριάζει τέλεια στην πιο γιορτινή νύχτα του χρόνου.

Οι δράκοι του σκότους (DRAGON LANCE)
Κυριακή 1η Ιανουαρίου στις 13:30

Βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ των Margaret Weis και Tracy Hickman, η εντυπωσιακή ταινία “Dragon Lance: Οι Δράκοι του Σκότους” μας παρουσιάζει μια επική ιστορία για τη δύναμη και τη μαγεία.

Yπόθεση: Μετά από 300 χρόνια ειρήνης, ο κόσμος των Κριν έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, καθώς ο κακός θεός «Τακίσις» απειλεί πως θα κατακτήσει τη Γη με τον στρατό του. Θα μπορέσει μια μικρή ομάδα ηρώων, μεταξύ των οποίων το ξωτικό Ράιστλιν, η ιέρεια Γκόλντμουν και ο μαχητής Τάνις, να σώσει τον κόσμο πριν να είναι πολύ αργά;

DANCING ON ICE
Κυριακή 1η Ιανουάριου στις 21:00
Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο με διάθεση για χορό και γιορτινό Dancing on Ice. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς οι φαντασμαγορικές εκπλήξεις στο show χορού θα μας συναρπάσουν για άλλη μια φορά! Ενώ, οι εντυπωσιακές χορογραφίες και οι λαμπεροί διαγωνιζόμενοι θα μας ενθουσιάσουν. Καλή χρονιά, χαρούμενη Dancing on Ice… πρωτοχρονιά, στον ΑΝΤ1 φυσικά!

WIPE OUT
Δεύτερα 2 Ιανουαρίου στις 21:00
Wipe Out Τελικός!

Η μάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας φτάνει στο τέλος της! Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα κερδίσει 40.000 ευρώ; Εδώ το παιχνίδι κορυφώνεται και η νίκη έχει θέση μόνο για έναν! Ποιος θα την κατακτήσει, θα το δούμε τελικά… στον μεγάλο τελικό! Η μάχη μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας μπορεί να φτάνει στο τέλος της, το Wipe Out όμως συνεχίζεται με επεισόδια celebrities και πολλές εκπλήξεις!


BLACKOUT CELEBRITY EDITION
Για τους γιατρούς του κόσμου
Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στις 22:00

Το πρώτο επεισόδιο του Blackout για το 2012, έριξε στο σκοτάδι 6 χορευτές του Dancing on Ιce! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ιωάννα Πηλιχού, η Χριστίνα Παππά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Χειμωνέτος και η Μαριάννα Καλλέργη μπήκαν για τα καλά στις σκοτεινές δοκιμασίες και βγήκαν με καλό σκοπό, αφού χάρισαν το χρηματικό έπαθλο στους Γιατρούς του Κόσμου.

FAB5
Τέταρτη 4 Ιανουαρίου στις 22:00

Ατελείωτες στιγμές γέλιου και συναρπαστικών αλλαγών, έρχονται μ’ ένα επεισόδιο FAB5, για να φέρουν τα πάνω- κάτω, στο τηλεοπτικό πεδίο. Ηλίας Ψινάκης, Λάκης Γαβαλάς, Τρύφωνας Σαμαράς, Γιώργος Μέρλος και Πάνος Φασούλης, σας περιμένουν την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 22:00, στον ΑΝΤ1 και σας υπόσχονται ένα ακόμα fabulous επεισόδιο, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να προσφέρουν!

21.00 Όλιβερ Τουίστ (OLIVER TWIST)
Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στις 21:00

Το κλασικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς γίνεται ένα αξέχαστο κινηματογραφικό έργο, χάρη στη σκηνοθετική μαεστρία του Ρόμαν Πολάνσκι (Όσκαρ Σκηνοθεσίας 2002 – «Ο Πιανίστας»).

Ο κορυφαίος Πολωνός σκηνοθέτης ανέθεσε τον κεντρικό ρόλο του Όλιβερ στον εκφραστικό Μπάρνι Κλαρκ, ενώ ο βραβευμένος Σερ Μπεν Κίνγκσλεϊ (Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου 1982 – «Γκάντι»), ενσαρκώνει με τον μοναδικό του τρόπο τον πανούργο κακοποιό Φέιγκιν.

Υπόθεση: Λονδίνο, δέκατος ένατος αιώνας. Το μέλλον του ορφανού Όλιβερ μοιάζει προκαθορισμένο. Στο άσυλο που ζει, τον περιμένει η πείνα, η κακομεταχείριση και η σκληρή δουλειά, όπως και όλους τους υπόλοιπους νεαρούς τροφίμους. Ο δεκάχρονος μικρός κατορθώνει να αποδράσει και γίνεται μέλος μια συμμορίας παιδιών που κλέβουν πορτοφόλια, ρολόγια – οτιδήποτε έχει κάποια αξία – και τα φέρνουν στον αρχηγό της σπείρας, Φέιγκιν, προκειμένου να τους εξασφαλίσει στέγη και φαγητό. Ο δρόμος που έχει πάρει ο Όλιβερ, οδηγεί προς τη φυλακή και την κρεμάλα. Χάρη, όμως, στα αγνά του αισθήματα και την ευγένειά του, θα βρει τελικά τρόπο να σωθεί…

Ελεύθερος & Ωραίος – Πρεμιέρα
Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 21:00
Ελληνική σειρά

Ο Σταμάτης είναι ένας οδηγός ταξί, που δεν τον… σταματάει τίποτα! Ακόμα και στο μποτιλιάρισμα η καλή του διάθεση «τρέχει με 1.000»! Ανάμεσα στις μεγάλες λεωφόρους, τους κεντρικούς δρόμους και τα μικρά στενά της Αθήνας οδηγεί και σκέφτεται… πώς θα ήταν η ζωή του αν ήταν… πλούσιος! Τότε, θα μπορούσε ακόμα και να αγοράσει ένα πολυτελές, παραθαλάσσιο διαμέρισμα και να το κάνει δώρο στη Λέτα, το πιο «νόστιμο» κορίτσι της γειτονιάς και ο μεγάλος του έρωτας.

Όμως η όρεξη του Σταμάτη για τη Λέτα, «κόβεται» ξαφνικά, όταν μια μέρα μπαίνει στο ταξί του η Τατιάνα. Γλυκιά, όμορφη, με καλή ανατροφή και τρόπους, η Τατιάνα τον «τυφλώνει» με τα φώτα της και τον βγάζει εκτός πορείας.
Όμως στον δρόμο του, δεν του «πέφτει» μόνο η «αριστοκρατική» Τατιάνα, αλλά και ο πρώτος αριθμός του Λαχείου!

Τότε τα μεγάλα όνειρα του Σταμάτη γίνονται πραγματικότητα. Βρίσκει το σπίτι των ονείρων του, βρίσκει και το κορίτσι! Αφού η νέα του γειτόνισσα δεν είναι άλλη από την Τατιάνα, η οποία με τον «ασταμάτητο» Σταμάτη δίπλα της, σύντομα θα αρχίσει να αναρωτιέται αν ο πρίγκιπάς της θα έχει άλογο ή ταξί…

Πρωταγωνιστούν:

Γιώργος Πυρπασόπουλος, Θάλεια Ματίκα, Μέμος Μπεγνής, Ιωάννα Πηλιχού, Σωκράτης Πατσίκας, Έφη Παπαθεοδώρου,
Μαρία Φιλίππου, Γιώργος Χαλεπλής, Έφη Πίκουλα,
Δημήτρης Βλάχος, Μαρία Μπαγανά, Γιάννης Πολιτάκης,
Χριστίνα Κουλουμπή, Νίκη Γαβριηλίδου, Κωνσταντίνος Βελέτζας,
Νικολέτα Ράλλη, Άννα Μενενάκου, Γιώργος Γερωνυμάκης.
Στον ρόλο του «Σταύρου», ο Γιώργος Κωνσταντής
Στον ρόλο της «Ρούκα», η Κάρμεν Ρουγγέρη