Η παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη εκφράζει τη χαρά της για την καινούρια της ζωή η οποία είναι τελείως διαφορετική τώρα που έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Η παρουσιάστρια υπογράμμισε ότι η συνεργασία της με το ΣΚΑΪ πηγαίνει καλά και πως δεν την αγχώνει το γεγονός ότι έχει «δυνατές» εκπομπές απέναντί της.

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μικρή της κόρη, η οποία της λείπει πολύ όταν βρίσκεται στην εκπομπή της ή στην εφημερίδα που δουλεύει. «Η αλήθεια είναι ότι τώρα, με την εκπομπή και την εφημερίδα, απαιτείται περισσότερος χρόνος από την πλευρά μου. Θα φροντίσω να αφιερώνω σημαντικό χρόνο. Από την άλλη, ήταν και η ώρα να ενεργοποιηθώ και για ψυχολογικούς λόγους: είναι πολύ σημαντικό για μια λεχώνα να ενεργοποιηθεί, για να επανέλθει πλήρως».

Η Δέσποινα Καμπούρη πάντως μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς την τηλεόραση με μεγάλη ευκολία. «Τη φαντάζομαι κρατώντας το μωρό μου στο σπίτι. Η ζωή μου δεν είναι η τηλεόραση, είναι το παιδί μου. Ξέρω πού μπορεί να σταματήσω. Η ευτυχία δεν είναι η τηλεόραση, είναι η οικογένεια».