Πυρετωδώς ετοιμάζεται ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Παρά την οικονομική κρίση, το κανάλι του Αμαρουσίου θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού προγράμματος, ενώ θα συνεχίσει και στο μοτίβο των τούρκικων σειρών με την αγορά ενός σίριαλ από την γειτονική μας χώρα, που κατέκτησε τον τίτλο της πιο επιτυχημένη σειράς που προβλήθηκε ποτέ.

Ανάμεσα στις νέες παραγωγές που θα δούμε από τον ΑΝΤ1, περιλαμβάνονται το «Dancing on ice» (Χορεύοντας στον πάγο) και η χιουμοριστικού περιεχομένου εκπομπή, «Meet the parents». Στιλιστικές συμβουλές σε άνδρες χωρίς γούστο θα δίνουν ο Ηλίας Ψινάκης μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο «Queer Eye».

Δύο νέες σειρές μυθοπλασίας θα κάνουν το ντεμπούτο τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πρόκειται για «Το Αμάρτημα της μητρός μου», σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, με πρωταγωνιστές τη Ρένια Λουιζίδου και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο καθώς και μία καθημερινή δραματική σειρά του Στράτου Μαρκίδη και Γιάννη Βασιλειάδη με θέμα τη ζωή τεσσάρων γυναικών διαφόρων ηλικιών. Στις δυο αυτές σειρές, αναμένεται να προστεθεί και μια τρίτη που θα ξεκινήσει όμως να προβάλλεται μετά το χειμώνα. Ο τίτλος της θα είναι «Ελεύθερος και ωραίος» και ως πρωταγωνιστή θα έχει τον Γιώργο Πυρπασόπουλο.

Αναφορικά με την τούρκικη σειρά που θα προβάλει ο ΑΝΤ1, πρόκειται για ένα πραγματικό τηλεοπτικό φαινόμενο, καθώς ήταν η δημοφιλέστερη σειρά που προβλήθηκε ποτέ στη Τουρκία και κατέκτησε εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλες τις χώρες που προβλήθηκε. Βασίζεται σε μυθιστόρημα και διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη του 19ου αιώνα όπου μια χήρα προερχόμενη από μια διαφθαρμένη οικογένεια, προσπαθεί να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα. Ωστόσο, αυτός παντρεύεται την 22χρονη κόρη της, παρά τις αντιδράσεις των δύο οικογενειών. Τα «σύννεφα» στο γάμο δεν θα αργήσουν να φανούν με την 22χρονη, να ερωτεύεται τον ανιψιό του συζύγου της…

Το πρόγραμμα του καναλιού για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, συμπληρώνεται με το τηλεπαιχνίδι «Total black out» (απόλυτο σκοτάδι) οι συμμετέχοντες του οποίου θα πρέπει να περάσουν διάφορες απρόβλεπτες δοκιμασίες χωρίς να μπορούν να δουν τίποτα!

Από το περσινό πρόγραμμα, θα συνεχίσουν κανονικά ο Γιώργος Παπαδάκης, με μια νέα πρωινή εκπομπή, η Μαρία Κυριακού στο «Με αγάπη», ο Θέμος Αναστασιάδης με το «Όλα» και φυσικά το επιτυχημένο «Ράδιο αρβύλα».