Τα κακόβουλα σχέδια της Νιλουφέρ αποκαλύπτονται. Ο Γκιοκχάν ντρέπεται για τη συμπεριφορά της αδερφής του και στέλνει τη Νιλουφέρ στη Σμύρνη. Εκείνη όμως, έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της.

Στο μεταξύ η χαρά για την υπογραφή της πρώτης συνεργασίας δεν κρατάει πολύ. Η καθυστέρηση της πληρωμής των τιμολογίων βάζει σε κίνδυνο το υποθηκευμένο σπίτι.

Ο Μεχμέτ προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει μια λύση, φροντίζοντας να μη μάθει τίποτα ο Μεχμέτ Φικρί. Η Πινάρ έχει πάρει τις αποφάσεις της: θα κρατήσει το μωρό αλλά θα χωρίσει από τον Ονούρ. Ο Μεχμέτ Φικρί γίνεται έξαλλος με αυτή την απόφαση.

Η Γκιουμούς εξοικειώνεται με τον Μεχμέτ Τζεμ κι εκείνος αρχίζει να δένεται μαζί της. Ευχάριστα νέα έρχονται από την Αμερική: οι γιατροί, μετά την επιτυχημένη επέμβαση που έκαναν στη Νιχάν, πιστεύουν ότι σύντομα θα περπατήσει ξανά.

Ο Ενγκίν είναι θυμωμένος με την Γκιουμούς επειδή ακύρωσε το ταξίδι στο Παρίσι και της το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Βλέποντας τα σχέδιά του να ναυαγούν, αρχίζει να καταστρώνει νέα, πιο επικίνδυνα σχέδια…