Μετά από την χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα που κράτησε λίγο παραπάνω για την παρέα της Θεσσαλονίκης, οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν απόψε το βράδυ στις 20.00 μμ στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση έρχονται για να αποδομήσουν ό,τι συμβαίνει γύρω μας και να δώσουν μια άλλη οπτική των γεγονότων, με μια επικαιρότητα με πολύ «ζουμί» για σάτιρα.

Με το ανατρεπτικό χιούμορ τους, οι «Ράδιο Αρβύλα» θα παρατηρούν, θα σατιρίζουν και θα καυτηριάζουν όλα τα σοβαρά, αλλά και τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας. Οι ίδιοι υπόσχονται πως δεν πρόκειται να τους γλιτώσει κανείς και τίποτα. Στο μοναδικό τους TOP20, θα υπάρχει πάντα θέση για ό,τι μας κάνει να κλαίμε και να γελάμε, από την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 ευελπιστεί να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά και το 2024 να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Εξάλλου, η περσινή χρονιά ήταν για τους «Αρβύλα», άκρως επιτυχημένη κατακτώντας την πρωτιά στην προτίμηση των τηλεθεατών.